RaceTuning Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) E radiator de ulei ATF pt masini cu cutie automata.....cred ca de BMW 530i .....sau radiator pt intercooler Acuma mai pe bune, dupa dimensiune, cred ca e radiator pt ceva motor de max 400cc Editat Decembrie 31, 2008 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Acuma mai pe bune, dupa dimensiune, cred ca e radiator pt ceva motor de max 400cc Nu neaparat, unele motociclete au o pereche de astfel de radiatoare. De exemplu Honda Transalp, are doua. Seamana cu cel de TA, dar prinderile si conexiunile pt tevi difera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristos Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Honda CB500 PC26, PC32 Gata, am castigat 100 de puncte, cum intru in posesia lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
animal Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2009 dap ,cristos, ai dreptate e de honda cb500, topic inchis vorbim cumi intri in posesia lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate