IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Buey!!!!!!!!!!!! CINE E Co.?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Sambata se pleaca pentru a da avansul 1/2 din suma. Totodata trebuie sa va ganditzi shi la transport nexam tren sau microbuz. motor in nici un caz ... sau .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Buey!!!!!!!!!!!! CINE E Co.?!?!?!? Who is who???? Incearca sa ghicesti???!!!!! Daca nu....Suna un prieten......sau intreaba publicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Super, PS: shtie cineva ce inseamna meniul de revelion ... shi celelalte mese? Oricum vom afle sambata. De ce?Crezi ca Escu are in program meniu de revelion? Who is who???? Incearca sa ghicesti???!!!!! Daca nu....Suna un prieten......sau intreaba publicul... Eu stiu doar de IraSciBil&Co. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Eu stiu doar de IraSciBil&Co. se citeste IRA si BIL & Co. (Pruteanu dixit).....Atunci cine-i IRA si cine-i Bil ??????? Hai ca suntem deja off topic !!!!! Sa lasam vrajeala....va bagati ori ba.......(pe lista normal... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Sa lasam vrajeala....va bagati ori ba.......(pe lista normal... ) Intrebarea era adresata ninjei_skija&Co. Nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Intrebarea era adresata ninjei_skija&Co. Nu ma bag OK....e corect...n-ai treaba nu te bagi... Ninja ????? dupa o analiza aprofundata a optiunilor (nu mai tarziu de maine) asteptam un raspuns de la tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Da' cat costa,cand si unde? Nu ca as avea vreo treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 1 -SUPER OFERTA - CABANA VIDRARU - 40 locuri (20 grup sanitar propriu si 20 grup sanitar comun ) 3 NOPTI - 30.12.05 - 02.01.06 a. -360 RON/Pers. -30.12.05; cina -31.12.05; mic dejun,dejun,cina festiva de Rev -01.01.06;dejun,cina festiva de Carnaval -02.01.06;mic dejun ( grup sanitar comun ) b. -450 RON/Pers. -30.12.05;cina -31.12.05;mic dejun,dejun,cina festiva de Rev -01.01.06;dejun,cina festiva de Carnaval -02.01.06;mic dejun ( grup sanitar propriu ) 2.-CABANA VIDRARU -4 NOPTI -30.12.05-03.01.06 a. - 430 RON/Pers.-in aceleasi conditii b. - 550 RON/Pers.-in aceleasi conditii 3.- CABANA PARAUL CAPRA (75 de km de Curtea de Arges pe Transfagarasan) -4 NOPTI CAZARE : -680 RON/Pers. -30.12.05;cina -31.12.05;mic dejun, dejun, cina festiva de Rev -01.01.06;dejun,cina festiva Carnaval -02.01.06;mic dejun,dejun,cina -03.01.06;mic dejun FOC DE ARTIFICII , JOCURI DE CABANA P.S. - eu am fost mai multi ani la rand cu GASCA (25-30 pers.) si a fost f.f. bine. Mancare si bautura NEASTEPTAT de multa si de buna calitate. - in privinta drumului sa nu va faceti nici un fel de probleme - va fi DAZAPEZIT. tel. 0745157641 - Doru -scuze....CABANA VIDRARU....situata la 46 km. de Curtea de Arges , pe malul stang al Lacului Vidraru , la 860 m altitudine. AICI.......sunt mai multe variante....sambata mergem acolo si o sa avem si mai multe detalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 http://www.cazari.ro/Pensiunea_Munteanu-Rasnov.htm Mi se pare o oferta foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 http://www.cazari.ro/Pensiunea_Munteanu-Rasnov.htm Mi se pare o oferta foarte buna. Ti se pare ptr. nu este oferta ptr. revelion si 2. ai intrebat cumva daca mai au locuri? si care sunt conditiile obligatorii ptr. revelion (masa, nr. pers. etc.). Daca o sa cautam la nesfarsit si fara sa verificam in primul rand daca mai au locuri. ajungem la ofertele de paste. Deja la Cabana Vidraru nu mai sunt decat 3 camere cu doua paturi... "Cabana "Vidraru", situata la Cumpana, pe malul Lacului Vidraru, ofera cazare la preturi deosebit de convenabile in camere cu 1,2 si trei paturi, dotate cu baie proprie, cu incalzire, foarte curate si spatioase. Cabana dispune de bar si restaurant propriu si poate organiza, la cerere, mese festive, gratar si foc de tabara, traversarea Lacului Vidraru pana la baraj si inapoi, trasee turistice deosebite.; Judet: Arges; Oras: Curtea De Arges; Nu am poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 cu tot ce s'a scris pina acum La Multi Ani! 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 (editat) Ti se pare ptr. nu este oferta ptr. revelion si 2. ai intrebat cumva daca mai au locuri? si care sunt conditiile obligatorii ptr. revelion (masa, nr. pers. etc.). Daca o sa cautam la nesfarsit si fara sa verificam in primul rand daca mai au locuri. ajungem la ofertele de paste. Deja la Cabana Vidraru nu mai sunt decat 3 camere cu doua paturi... "Cabana "Vidraru", situata la Cumpana, pe malul Lacului Vidraru, ofera cazare la preturi deosebit de convenabile in camere cu 1,2 si trei paturi, dotate cu baie proprie, cu incalzire, foarte curate si spatioase. Cabana dispune de bar si restaurant propriu si poate organiza, la cerere, mese festive, gratar si foc de tabara, traversarea Lacului Vidraru pana la baraj si inapoi, trasee turistice deosebite.; Judet: Arges; Oras: Curtea De Arges; Nu am poze. Din pacate e un pic cam mult pt mine. Ar insemna dintr-un foc 200 iepuroi plus benzina pana acolo. Plus ca tre sa-mi platesc si eu facturi si alte cheltuieli cu casa si dintr-un salariu de 500-600 euro nu o sa pot suporta. Dar ma gandesc totusi ca o sa mai fie sigur persoane care nu o sa-si permita asa ca poate vor alte alternative. PS:Nu pot suna pt ca nu mi-am platit tel. (astept salariul). Editat Noiembrie 17, 2005 de slabutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Deja la Cabana Vidraru nu mai sunt decat 3 camere cu doua paturi... Ai sunat la Vidraru si nu mai sunt decat 3 camere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Etrusco e inchiriat de rev,s'a interesat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 -LOCURI DE ULTIMA ORA -la VIDRARU : - 3 cam cu 2 locuri ( pat matrimonial ) si grup sanitar propriu = 6 locuri 450 RON/pers = 125 eur/pers. - 2 cam cu 2 paturi matrimoniale ( 4 pers ) si grup sanitar propriu = 8 locuri 450 RON/pers = 125 eur/pers. -1 apartament cu 6 locuri si grup sanitar comun = 6 locuri 360 RON/pers = 100 eur/pers. - 5 cam cu 2 paturi matrimoniale ( 4 pers ) si grup sanitar comun =20 locuri 360 RON/pers = 100 eur/pers . TOTAL = 40 locuri ....camerele se ocupa in functie de - CAND da fiecare avansul sau cum se formeaza GRUPULETELE in camere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 eu vreau camera cu 2 locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Bine. Ma inscriu cu 2 camere cu grup sanitar. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 eu + madalina o camera de 2 locuri cu grup sanitar (daca mai exista, daca nu...camera cu pat matrimonial cu grup sanitar). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 de cate ori va inscrieti fratilor????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 (editat) de cate ori va inscrieti fratilor????? exact la asta ma gandeam si eu...inscrierea este la paginile precedente Editat Noiembrie 17, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Doru sa sintetizeze optiunile, sa primeasca avansul simbata dimineata la ora 10,00 la Arc si apoi sa arvunesca locatia. Propuneti avansul! Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 (editat) Bai la inceputul topicului asta erati multi care vroiati sa facem impreuna revelionul si acum suntem doar 8 persoane ....credeti ca o sa gasim undeva mai ieftin sau ce v-a speriat asa tare? Fac o strigare pentru cei care ati fost de-acord cu ideea: pastiluta, norway_gl, Alveola, harciogu, otar, Silverpistons, mutulica, Escu, Kali, Stege, ares666, ipman, DDU, ninja_skija, pacasac Strigati prezent sau pas Editat Noiembrie 17, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 ....pana acum : -Eu si Carmen ( 2 ) -Placebo si Cristina ( 2 ) -Tro 5 si Myando 79 ( 2 ) -Joee Cretz si Madalina ( 2 ) -Constantin si Gina -de doua ori ( 4 ) -Nelu si Irina ( 2 ) .... 14 pers. NU CONTEAZA cum ne inscriem aici - CONTEAZA cand dam banii de avans si cine merge Sambata la VIDRARU.... ....eu cred ca vom gasi solutii (dam cu banul , extragem biletele , facem un concurs-cine bea mai repede 10 beri , o liniuta , etc.).... ....cel mai IMPORTANT este sa fim IMPREUNA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 facem un concurs- o liniuta te fac o liniutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate