tudosoiu_tudor Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 SALUT,O PLIMBARE PE CINSTE PE MALURILE FLUVIULUI DUNAREA PE DATA DE 19-12-08 AN CARE AM AVUT DE ANTAMPINAT FRIG,NOROI SI AER CURAT DIN BELSUG,A FOST CEVA SUPER TARE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 felicitari ..ce n-as da sa mai calaresc o comunista.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 am calarit amandoua modelele. mai mult, cu Voschod am luat si categoria A. vor ramane in amintirea mea ca motoare mama/tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Bravo, asta e motociclism adevarat !!! Nu ca altele n-ar fi dar...intelegi voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate