morarugeorge Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 unde pot indrepta o furca la rece in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 cat de rau ai strâmbat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2005 cat de rau ai strâmbat-o? eu unul nu cred ca se mai poate indrepta fara efecte negative... dar merita sa intreb. am atasat 2 poze detaliate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Imi pare rau pentru tine dar i-ai tras-o crancen. Eu as zice sa-i pui cruce si sa cauti o furca sh Chiar daca reusesti sa o indrepti cat de cat eu nu m-as urca pe un motor cu ea instalata Inchipuie-ti ca cedeaza intr-o franare de urgenta de la peste 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Daca reusesti sa o indrepti ....ar fi ultima ta greseala ca inca una nu mai apuci sa faci. Cumpara si tu doar teava de interior de la telescoape, nu e nevoie de toata furca si e si bani marunti (comparativ cu ce platesti daca nu pui una buna). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate