sambartonro Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 vreau si eu o toba sport mai ieftina...ca asta stock ma innebuneste..nu se aude deloc....cine stie niste modele care se potrivesc la rf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marioso Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 salutare...am si eu o intrebare stie cineva unde gasesc un kit de lant pentru un rf 600? si second hand ... e adevarat ca se potriveste kitu de lant de la suzuki bandit de 600? asflat uscat Mesaj completat am observat ca pt rf-u de 600 108/14/43 sunt dimensiunile pt pinioane si lant... iar la dimensiunea asta am gasit ca mai este si o honda care are aceeasi parametri: D.I.D. KETTENSATZ DID X-RINg SLR650 BJ.97-00(108/14/43 139e KETTENSATZ DID X-RING FX650 BJ.99- (108/14/43) 139e KETTENSATZ DID X-RING DR350S BJ.-93 (108/14/43) 110e KETTENSATZ DID X-RING RF600F/RT - 95(108/14/43) 165e si de la REGINA KETTENSATZ REGINA O-RING SLR650 97-98 (108/14/43) 125e KETTENSATZ REGINA O-RING DR350 BJ.90-98(108/14/43) 114e KETTENSATZ REGINA O-RING RF600R BJ.93- (108/14/43) 150e si in romania am gasit pe ROMIMOTO Chit lant REGINA Z-RING SLR650 97-98 (108/14/43) 125e teoretic as putea sa aleg oricare din aceste lanturi pentru ca sunt la fel?...adik eu nu prea cred ca modelul pentru rf e cu ceva deosebit fata de Honda SLR650 dak sa mai scris de lantru imi cer scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 marioso,je mi-am pus chit de lant de la bandit; pinionul ala mic din fata nu s-a pupat cu cel de la rf si are foaia mai mare decat vechiul lant, trage mai bine la viteze mici...se zice ca ar trage mai greoi la viteze mari, in cazul asta..inca nu am testat. Deci acu am lantu nou cu pinionul vechi si un pinion de bandit cu care n-am ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marioso Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 marioso,je mi-am pus chit de lant de la bandit; pinionul ala mic din fata nu s-a pupat cu cel de la rf si are foaia mai mare decat vechiul lant, trage mai bine la viteze mici...se zice ca ar trage mai greoi la viteze mari, in cazul asta..inca nu am testat.Deci acu am lantu nou cu pinionul vechi si un pinion de bandit cu care n-am ce face mc pt info..mi-am dat comanda pana la urma de kit de lant original doar ca x-ring de la DID 600 ron ..dak il inteleseaza pe cineva..va dau detalii ce si cum....pe louis e 165e.. da ar trebui sa traga mai tare la liniutze:P motoru e mai slab la bandit de aia ..are pinionu mai mare sa compenseze cat de cat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 vreau si eu o toba sport mai ieftina...ca asta stock ma innebuneste..nu se aude deloc....cine stie niste modele care se potrivesc la rf /index.php?...amp;mode=linear cica ar fi ok tobele, eu zic ca la pret e super convenabil, o sa dau si eu comanda de una, numai ca nu inteleg ce sistem de prindere are la mine toba e sudata de teava aia care duce la galerie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) marioso,je mi-am pus chit de lant de la bandit; pinionul ala mic din fata nu s-a pupat cu cel de la rf si are foaia mai mare decat vechiul lant, trage mai bine la viteze mici...se zice ca ar trage mai greoi la viteze mari, in cazul asta..inca nu am testat.Deci acu am lantu nou cu pinionul vechi si un pinion de bandit cu care n-am ce face nu trage mai greoi, are acceleratie mai buna si viteza maxima mai mica. un rf stock ar trebui sa ia tot bordul si un pic mai mult (are eroare mare peste 220, de fapt ai 212), sa arate ceva mai mult de 260, aprox 270 ochiometric si 245 real. la 200 ca idee ai 198 in schimb, peste 200 se duce toata treaba. Editat August 17, 2009 de stress_L&P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marioso Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 nu trage mai greoi, are acceleratie mai buna si viteza maxima mai mica. un rf stock ar trebui sa ia tot bordul si un pic mai mult (are eroare mare peste 220, de fapt ai 212), sa arate ceva mai mult de 260, aprox 270 ochiometric si 245 real. la 200 ca idee ai 198 in schimb, peste 200 se duce toata treaba. eu la 225 sau 230 ceva intre astea 2 nu stiu chiar exact pt ca drumu nu imi permitea sa ma f mult la kilometraj, pe gps am avu 215 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cealadau rf 600 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 salut, stie careva ce fel de beculete are rf-ul in bord si daca se pot schimba, m-ar interesa cum arata sau cum le zice , sau daca nu ceva inlocuitor ..mi sa ars unul si vreau sal schimb,este becul de la faza lunga mai exact. Am zis sa intreb inainte sa desfac bordul,poate a mai schimbat careva, ms . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 salut, stie careva ce fel de beculete are rf-ul in bord si daca se pot schimba, m-ar interesa cum arata sau cum le zice , sau daca nu ceva inlocuitor ..mi sa ars unul si vreau sal schimb,este becul de la faza lunga mai exact. Am zis sa intreb inainte sa desfac bordul,poate a mai schimbat careva, ms . Desfa-l ca oricum o sa il desfaci cand il inlocuiesti, il scoti si mergi cu el la ciclop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marioso Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 am o problema cu rf meu nu creste in ture mai precis nu trece de 9000 rot/min help pls... topic pe /index.php?showtopic=426019 Mesaj completat S-A REZOLVAT..THANKS.. Mesaj completat va intreb stie cineva dak se poate monta shift- light pe rf ? ca am achizitionat unul de pe lois dar se pare ca degeaba... discutii pe : /index.php?showtopic=426929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulisse77 Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 salutare.intrebare pt detinatorii de rf 400r.vreau sa schimb kitul de lant si vreau ceva indicatii tehnice si de unde pot cumpara.acest kit.merci. anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Somoso1 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Salutare. Am si eu o problema cu RF-ul meu. E model din '96 si s-a stricat regulatorul de tensiune din alternator.Stie careva de unde as putea sa imi fac rost de asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Salutare. Am si eu o problema cu RF-ul meu. E model din '96 si s-a stricat regulatorul de tensiune din alternator.Stie careva de unde as putea sa imi fac rost de asa ceva ? su3250027A00 du-te cu asta la un distribuitor autonet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Rider Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Salutare! Mi-am luat acum 3 saptamani rf-ul meu si sunt chiar super multumit! Ar trebui sa stiu ceva mai deosebit, sensibilitati, chichitze, etc? Cum e intretinerea e scumpa, se gasesc piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Buna. Intrebare pt posesorii de RF900: in ultima treapta de viteza la ce viteza are vibratiile cele mai mari? Merci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Are cineva idee cat ulei e normal sa pape un rf de 600 la mia de km? Mie mi-a disparut 1.3L in mai putin de 3000km, si ce ulei a mai ramas mirosea a benzina, asa ca am motorul desfacut bucati pe masa numai ca segmentii is la 0.15 cand service limit e 0.50. Plus ca totul e ca nou la cei 44k km, nu exista joc pe nicaieri.. Si s-a mai discutat pe aici de bataia aia de la alternator, eu n-am gasit nimic in neregula acolo, am desfacut toata bucata aia pe care vine alternatorul si starterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 schimba semeringurile de la supape. inainte sa le schimbi verifica si jocul supapelor in ghiduri succes. in caz ca nu stii de unde sa iei semeringuri, intra pe romimoto-piese.ro, sunt 12 sau 16 lei bucata, nu mai tin minte exact. bataia de la alternator e din cauza angrenajului de acolo, are niste tolerante relativ mari intre dintii angranajului, atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 salut, am verificat mai atent, cred ca zgomotul vine de la linie, asa ca am sa schimb cuzinetii. daca tot am desfacut motorul o sa schimb si pistoanele (ca sunt la service limit cu ele si diferenta dintre piston si cilindru e de 0.16, service limit-ul fiind de 0.12) segmentii automat, bolturile, si semeringii de la supape. mi-am propus sa il fac nou nout chiar daca arata foarte bine inauntru pentru ca mi-am dat seama ca nu vreau sa il vand dupa aia o sa urmeze o vopsire totala si un aerograf.. am cautat pe net poze cu rf-uri dar cam toate arata la fel, cele de 900 fiind mai interesante cu sagetile alea trase de pe branhii. schimba semeringurile de la supape. inainte sa le schimbi verifica si jocul supapelor in ghiduri succes. in caz ca nu stii de unde sa iei semeringuri, intra pe romimoto-piese.ro, sunt 12 sau 16 lei bucata, nu mai tin minte exact. bataia de la alternator e din cauza angrenajului de acolo, are niste tolerante relativ mari intre dintii angranajului, atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sambartonro Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 vand sau dezmembrez suzuki rf600r avariat......ptr detaii pm me sau 0767789809... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 eu imi bag picioarele, ori o schimbat astia forumu ori nu mai inteleg eu nimica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 vand sau dezmembrez suzuki rf600r avariat......ptr detaii pm me sau 0767789809... mai ai pompa de benzina? cu cat o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Am si eu nevoie de piesa incercuita din imagine, stie cineva unde o pot gasi ? Scrie "D" pe ea. Mesaj completat Am si eu nevoie de piesa incercuita din imagine, stie cineva unde o pot gasi ?Scrie "D" pe ea. am gresit prinderea, este vorba de cea de pe admisie, am pus poza noua Mesaj completat am gasit chestia aia pe ebay de la un rf de 900, oare se potriveste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Vand far de suzuki rf900r.150e. Tel 0765.76.75.70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 va rog un releu de incarcare pt un rf 600 din 1994 daca are cineva pret si astept pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Rider Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Oameni buni cat ma costa sa fac distributia la un rf 600? Are cineva idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate