Supapa_Jr Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 UP....pentru metallbyker !!!! IL POATE AJUTA CINEVA???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 plecare cartierul balta alba , via strada 1 decembrie > policolor >iesire A2 > glina (nu intrebati ce cautam acolo va rog ) . si drumul inapoi . P.S. Cumpar piese cutie de viteze minsk cat se paote de putin uzate ... schimba uleiu ... aceiasi problema am avut si eu , dupa ce am schimbat uleiu merge bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 spune-i si cu ce ma! acum iarna baga-i un 10w40 sau 5w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 am ulei petrom . problema cred ca este cu furcile alea care schimba pinioanele . sunt uzate la greu si nu mai stau bine in discul ala care le misca. azi mi-a mai explodat si camera din cauciucul de pe spate am gume vechi netocite dar uscate si crapate si din cauza asta s-a crapat de tot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 Saracu METALL...a nimerit cel mai prost minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 prost prost , cu bani se face . dar e strasant cand iti cedeaza cate ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 Ce e stresant ca nu sunt reprezentante Minsk in bucuresti....si mai e stresant ca nu isi face C Tunaru magazine in tot bucurestiul asa am fi cautat mai putin piese cand se strica:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nagy Raul Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 caut carene de vanzare lasatimi un nr de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate