IraSciBil Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Bah,nu mai invata minorii la prostii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 ia citeste tu mai repede, asa: peace to sau ca sa iti dau o idee, citeste repede pispispis, da' un'te duci? mdaaa... de ce oare nu ma mai mir?... cum spuneam, deja sunt imuna, sic sic! Bah,nu mai invata minorii la prostii! minori? care minori bah? iar petrecerea a fost faina, pacat ca nu am putut sta pana la final. asteptam poze, in speranta ca nu ma voi regasi prin niciuna La multi ani inca o data celor patru sarbatoriti!!! sau cati or fi fost... nu mai stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 pardon... am incurcat topicul... e de la oboseala, sorry... asta trebuia sa apara pe "weekend de cosmar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 pardon... am incurcat topicul... e de la oboseala, sorry... asta trebuia sa apara pe "weekend de cosmar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate