dany_oldmoto Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Am profitat de zapada si am iesit cu dnepr12. una identica voi avea de vinzare prin februarie:e desfacuta pt vopsit. marca:dnepr12 an fabricatie:1983 km:21000 culoare:negru si un verde kaki,cum e husa de la atas din foto stare impecabila,carburatoare:kartex,set cota 0,ambelaj schimbat. trectiune atas,suport canistra,suport lopata. acte ukraina:procura notariala si itp.la cerere. pret 1500 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 (editat) Editat Ianuarie 5, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 superb bravo Dany, la mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 M-ar interesa un Dnepr cu tractiune pe atas... Goleste-ti inbox-ul ca nu pot sa-ti trimit PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 M-ar interesa un Dnepr cu tractiune pe atas...Goleste-ti inbox-ul ca nu pot sa-ti trimit PM... am mai facut loc cum se termina cu frigul la mine ma apuc de dnepr12. posibil sa apara si un mt16 luna asta si inca un dnepr12, daca ma inteleg la lovele ca au inebunit astia cu preturile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 am mai facut loc cum se termina cu frigul la mine ma apuc de dnepr12. posibil sa apara si un mt16 luna asta si inca un dnepr12, daca ma inteleg la lovele ca au inebunit astia cu preturile lor e de la gaze probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) e de la gaze probabil nu inteleg motivul dar au dublat preturile la toate vb.foarte serios nu ma refer doar pe piese in general toate sau scumpit cu draci. la ei se simte criza asta foarte tare cel putin valuta nui stabila deloc,la ei e dolarul la putere si a urcat foarte mult si automat sau scumpit si toate. daca ai chef si timpul necesar fa o vizita in ucraiana si ai sa vezi ce inseamna o plimbare acolo... si cit te costa doar drumul sa nu mai vb de spagi si altele....mai ales daca nu vb.limba lor Editat Ianuarie 8, 2009 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate