hawk Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 As fi interesat daca se gaseste modelul de motocicleta prin Romania... Si daca raspunsul e afirmativ as fi curios sa stiu un pret orientativ. Imi place foarte mult cum arata si imi plac caracteristicile ei, plus de asta am inteles ca e mai mult decat economica. Daca e vreun posesor de honda cbx twister 250 pe forum as fi foarte incantat daca mi-ar spune cum se comporta, daca are probleme si cum a intrat in posesia vehiculului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Da, moto e simpatica, insa pe moment nu este disponibila in .Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 din pacate nu este disponibila in romania asta e... pacat ar fi numa buna de dus-intors la serviciu da' asta e in romania se aduc numai motoare de la 500 in sus sau sub 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 buei ia arunca un ochi la cb250 /index.php?showtopic=28559 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 buei ia arunca un ochi la cb250 /index.php?showtopic=28559 asta e cu totul alt model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate