andreiiii Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Nu exista culoarea kaki Wehrmacht.Se numea,in epoca respectiva,Feldgrau.Este un amestec de verde si gri,diferit de culoarea kaki din Armata Romana.Au existat si alte culori -gri-albastru pt. motocicletele apartinind Luftwaffe si bej pt cele din Afrikakorps.Cel mai bine,cauta pe net DKW owners club si vei vedea exact culoarea,dupa care poti sa prepari singur vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 semi offtopic....da' un negru mat de buna calitate unde se gaseshte? eventual din ala care se incretzeshte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 26, 2005 Autor Share Postat Decembrie 26, 2005 Am rezolvat cu vacseaua, din pacate nu am gasit la timp verde militar, asa ca am inceput sa o fac alt fel si sincer sint mai multumit asa. Vopsea care se increteste am vazut in BRICOSTORE , au aia niste chestii la departamentul vopsea tare misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 asta din poza nu are sea originala. Ij 56 aresea lunga de felul lui stiu ca nu asa arata originalul da sau nu as vreau sa fie. da nici ca la original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate