Irod Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Vand Dnepr modificata, cum se vede http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-157254.html , roata spate BMW, filtre aer sport, scarite avansate, aprindere noua, rezervor latit, necesita reparatii! Pret 900 E. Motocicleta poate fi vazuta in Curtea de Arges. O vand pentru ca nu am timpul necesar reparatiilor. Telefon de contact 0767270792 sau rdorinel@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Baron Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 >iti cumpar eu bijuteria daca imi explici cum ai facut-o sa aiba 38CP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 super charger si roata de BMW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 O mai lua curbe cu roata aia "patrata"? La 900 eu si "necesitand si reparatii" io zic ca e super-afacere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irod Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 O mai lua curbe cu roata aia "patrata"? La 900 eu si "necesitand si reparatii" io zic ca e super-afacere! Pretu oricum nu e batut in cuie, asa ca va rog numai cei care sunt cu adevarat interesati de ea sa dea replay. Motoru e super si sincer de "cunoscatori" in de toate mi s-a cam luat. Eu unu nu sunt si nici "nu ma laud". Daca era sa ne intalnim la un drum nu mai era loc de mistouri cred ca o admirai si gata n, nu crezi? >iti cumpar eu bijuteria daca imi explici cum ai facut-o sa aiba 38CP. S-or mai fi pierdut vreo 2-3 pe drum:P dar dak esti interesat ne putem auzi, ai datele mele de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 cred ca o admirai si gata n, nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Pretu oricum nu e batut in cuie, asa ca va rog numai cei care sunt cu adevarat interesati de ea sa dea replay. Motoru e super si sincer de "cunoscatori" in de toate mi s-a cam luat. Eu unu nu sunt si nici "nu ma laud". Daca era sa ne intalnim la un drum nu mai era loc de mistouri cred ca o admirai si gata n, nu crezi? Am avut Nipru 2 ani si "sincer" EU POT sa dau o parere de "cunoscator". Si nu imi plac Niprele cioparite si cu roti de masina pe spate. Asta e parerea mea proprie si personala, nu impun nimanui sa tina cont de ea. In plus de asta al tau are si defectiuni tehnice. Poti sa specifici detaliat aici pe public tot ce are nevoie sa fie reparat, mai ales ca pretul e destul de ridicat, ca sa stie si oamenii sa isi faca o idee nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate