bandit red Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Doresc sa fac o prima iesire de 3-4 zile in MAI poate chiar la inceputul lunii. Astept propunerile voastre poate organizam ceva frumos cu mai multe motoare. O Grecia, o plaje, o insula insorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Doresc sa fac o prima iesire de 3-4 zile in MAI poate chiar la inceputul lunii. Astept propunerile voastre poate organizam ceva frumos cu mai multe motoare. O Grecia, o plaje, o insula insorita 21-24 mai Kaprun BMW Mountain Days. Austria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Doresc sa fac o prima iesire de 3-4 zile in MAI poate chiar la inceputul lunii. Astept propunerile voastre poate organizam ceva frumos cu mai multe motoare. O Grecia, o plaje, o insula insorita hmm....ar merge o grecie.....dar putin mai jos ca sa fim siguri ca prindem vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2009 hmm....ar merge o grecie.....dar putin mai jos ca sa fim siguri ca prindem vreme frumoasa. ok, nu conteaza baie si plaje sa fie.... Astept prop[uneri serioase.Deja am inceput sa-mi pregatesc motorul (aftermarket) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Poate faceti un ITT in Germania, in Bavaria, aproape de granita cu Cehia si Austria... 21-24 mai 2009. Detalii aici: http://itt2009.transalp.de/en/details/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Poate faceti un ITT in Germania, in Bavaria, aproape de granita cu Cehia si Austria... 21-24 mai 2009. Detalii aici: http://itt2009.transalp.de/en/details/ foarte interesant! am vazut ca deja sunt 4 romani inscrisi.oare merge si cu alt moto decat transalp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Poti trimite un mail. Probabil ca da, de ce nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 ok, nu conteaza baie si plaje sa fie.... Astept prop[uneri serioase.Deja am inceput sa-mi pregatesc motorul (aftermarket) Daca era undeva prin august ma bagam si eu,dar la o Budapesta,Praga,Viena,Salzburg,etc.O tura cam de-o saptamana...Ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 Daca era undeva prin august ma bagam si eu,dar la o Budapesta,Praga,Viena,Salzburg,etc.O tura cam de-o saptamana...Ei? In august programam altceva... eu ma refer la prima iesire de inaugurare de sezon turing deasta m-am gandit la o Grecia. este relativ aproape si nu cere prea multa investitie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freemoto Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Si eu m-as baga. HAi sa socotim niste costuri asa in mare sa avem un habar. Asa ca sa facem primul pas in a organiza asa ceva. Cer si eu o parere...as avea sanse cu dr-z400 pana in Grecia ( ca sa nu mai cheltui alti bani sau imi iau un Transalp( asa stiu ca ar fi super....dar intreb si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 Poti trimite un mail. Probabil ca da, de ce nu. Eu ma refer la o iesire de agrement nu sa ne inscriem la raliu..... ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate