mas oyama Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 ia cu paine R.D. : am pus si branza topita si doamne bine mi-o picat! tare fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 /index.php?showtopic=101450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
druszs Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Rusty Rodders din Ungaria http://www.rustyrodders.com/ si pe yutub: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 18, 2009 Autor Share Postat Martie 18, 2009 Plm, n-am crezut ca poate fi atit de greu de gasit un VW Beetle vechi, in stare OK si la pret "tolerabil". Daca stie cineva, ceva... let me know. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) in pzd ma-sii n-am crezut ca poate arata asa bine ! da sincer eo nu m-ash tira cu una din aia alta broasca, west coast (choppers) style Editat Martie 19, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 in pzd ma-sii n-am crezut ca poate arata asa bine ! da sincer eo nu m-ash tira cu una din aia De ce, mai? Ai incercat? Top chop, channeling and shit... asta-i ideea. Plus alt motor, sau ceva tuning la asta care-l are, ca loc e si metode la fel. Faza e ca am nevoie de inca o broasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 n-am incercat da mi se pare tare ''gheboasa'' pentru ''calatori'' . arata f tare chopped da nu stiu cat de comoda e. o alta broasca donatoare a? degeaba cauti pe net.... cimitire de masini tata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 n-am incercat da mi se pare tare ''gheboasa'' pentru ''calatori'' . arata f tare chopped da nu stiu cat de comoda e. o alta broasca donatoare a? degeaba cauti pe net.... cimitire de masini tata ! Cimitirele de masini nici nu-s la tot coltu', nici nu au ce-mi trebe... goddamn suckers! In nici un caz n-o sa fie ceva pt. concediile cu familia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 asta se stie ! ''familia'' sa stea la ma-sa acasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 asta se stie ! ''familia'' sa stea la ma-sa acasa ! Watch ya fuckin' language, kiddo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 sorry daddy ... am injurat si eo adineuri in alt topic d-al tau si m-au cenzurat comunistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Anyways, stii cum zice vorba aia, din strabuni: KILL A COMMIE, FOR MOMMIE!!! -asta a fost tare deci te iert ca m-ai facut dunna . uite na inca o broasca (tare dupa mine) : si alte smekerii #izdoace : CUM ZICE ACILEA LA POZA : ''MY RIDE IS ME '' ,PUNKS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 (editat) -asta a fost tare deci te iert ca m-ai facut dunna . uite na inca o broasca (tare dupa mine) : si alte smekerii #izdoace : CUM ZICE ACILEA LA POZA : ''MY RIDE IS ME '' ,PUNKS ! Tare as vrea sa vad cum as incape eu, in prima ne-broasca... fuck all, cit e de flat! Si "mamicile" alea-s okee-dokee... LE: ca sa te ung la inima si sa deranjez stergatorii de posturi... KILL A COMMIE FOR MOMMIE!!! You fuckin' bitches! Editat Martie 19, 2009 de Roadkill_Himself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 asta-mi place asta postez : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 HA HA ! IUBESC HOT-RODu/TRUCKu/CUSTOMu/LOCOMOTIVA (!) ASTAAAAAAAAA ! CAN YOU SAY... HOLLY SHIT ?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 HA HA ! IUBESC HOT-RODu/TRUCKu/CUSTOMu/LOCOMOTIVA (!) ASTAAAAAAAAA ! CAN YOU SAY... HOLLY SHIT ?!!! holllllly Jesus! nice pice of machine! HA HA ! IUBESC HOT-RODu/TRUCKu/CUSTOMu/LOCOMOTIVA (!) ASTAAAAAAAAA ! CAN YOU SAY... HOLLY SHIT ?!!! holllllly Jesus! nice "pice" of machine! Plm, n-am crezut ca poate fi atit de greu de gasit un VW Beetle vechi, in stare OK si la pret "tolerabil". Daca stie cineva, ceva... let me know. cei mai bulet nuti place "placinta"? e super tare masinaria! cind deschid calculatorul am deja un wall paper nou e greu de crezut ca a fost Beetel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 In data de 05 aprilie.2009 cei de la Devils MC Ungaria vor organiza campionatul Maghear de costum building , vor fi si mobre si masinute! http://devilsmc.hu/en/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 In data de 05 aprilie.2009 cei de la Devils MC Ungaria vor organiza campionatul Maghear de costum building , vor fi si mobre si masinute!http://devilsmc.hu/en/ ah... cine ma ia si pe mine-n carca a? pe shaua din spate macar PLEASE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) aceeasi filozofie : Editat Martie 22, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 Mai are rost sa comentez ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 NU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 NU ! Ba comentez. Ce, plm? © Scula-i facuta dintr-un atas, pt. aia care au orbul gainilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 pentru rd , cu drag ( ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate