buiaka Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Avind in vedere ca miine 22 ianuarie,Raul ar fi implinit 28 ani,am vorbit azi cu Adie la telefon si am hotarit ca miine pe 22 sa ne vedem la ursu in bar si sa bem 4 beri(chiar daca eu nu sunt bautor infocat) in cinstea lui Raul..........asa ca cine mai vrea sa-l simta pe Rontz aproape,ptr ca va asigur eu ca va fi acolo,este binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skinny Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara! Chiar daca fizic nu pot sa apar, in suflet voi fi cu voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 voi fi acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 cred ca toti vom fi acolo. ziua lui nu putea sa cada decat intr-o joi, la ursu...sufletelul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) L-am cunoscut doar ca si client al magazinului. Am fost socat cand am aflat. D-zeu sa-l ierte !!! Care-i barul lui "Ursu" ? Editat Ianuarie 21, 2009 de Vulturul Cu Dinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 cred ca toti vom fi acolo. ziua lui nu putea sa cada decat intr-o joi, la ursu...sufletelul nostru. ce bine zici tu ,Alice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karaRock Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 ...maine e joi, ziua in care cred eu, ii placea cel mai mult sa vina in Biker's la karaoke... asa ca va propun ca pentru seara de maine, sa organizam ceva mai special ...eventual putem proiecta un colaj foto cu el (sau orice alta idee aveti) ca sa-l putem simti si mai aproape de noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 L-am cunoscut doar ca si client al magazinului. Am fost socat cand am aflat. D-zeu sa-l ierte !!!Care-i barul lui "Ursu" ? bikers bar de pe matei voievod 67 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Fiecare il retine in minte si suflet asa cum poate si cum simte. In fiecare zi ma gandesc la el dimineata cand ii vad poza la magazin in geam. De venit insa cand stiu ca ii cantam la multi ani la BIG-ul acasa no can do. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adie Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate