cristi cbr Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 dar, mai intai, sa-l intrebi pe cristi cebereu de ce trage stanga esti atat de prost incat nici nu te-ai prins ca dan cata iti tragea tie in mu!e cu mitraliera aia ....auzi la el ''stai sa incarc'' ba bou.le ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 esti atat de prost incat nici nu te-ai prins ca dan cata iti tragea tie in mu!e cu mitraliera aia ....auzi la el ''stai sa incarc'' ba bou.le ........ distins domn cebereu, chiar ma intrebam cand imi veti impartasi si mie din inteligenta dumneavoastra moldo-nemteana. se pare ca ati facut-o mai repede decat ma asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 distins domn cebereu, chiar ma intrebam cand imi veti impartasi si mie din inteligenta dumneavoastra moldo-nemteana.se pare ca ati facut-o mai repede decat ma asteptam. sper sa fie ultimul post al tau care sa aiba vreo legatura cu mine ca m-ai exasperat destul.....daca te-ai pune in locul altuia sa vezi cat esti de antipatic cred ca ti-ai da cu ceva in cap ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 De ce umpleti atatea pagini pe forumul asta cu toate prostiile?? Daca aveti de injurat..injurati-va pe PM cat vreti..dar nu impartasiti si altora fascinantul vostru vocabular. Bafta. Poate va vine mintea la cap ca asta e un forum moto nu canal de mirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 De ce umpleti atatea pagini pe forumul asta cu toate prostiile?? Daca aveti de injurat..injurati-va pe PM cat vreti..dar nu impartasiti si altora fascinantul vostru vocabular. Bafta. Poate va vine mintea la cap ca asta e un forum moto nu canal de mirc oricum mai interesant decat tzacanituri la viroage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate