scuterica Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 ...in urma cu vreo doua luni, am incercat sa initiem un campionat national al scuterelor....care din pacate s-a materializat numai prin cursa ce a avut loc in deschidereaetapei de SM de la Baneasa. Acest proiect poate continua, dar avem nevoie de sprijinul vostru, al celor iubitori de astfel de vehicule " doua roti ". In acelasi timp, putem da fiinta si unui club al scuteristilor .... Asteptam propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 eventual daca mai ai poze de la cursa pune`le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 9, 2003 Autor Share Postat Decembrie 9, 2003 sa vorbim cu dobrescu sa vedem daca au facut ceva la baneasa, acetea au fost facute la snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Sunt o gramada de poze.Cred ca sunt deja puse pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 9, 2003 Autor Share Postat Decembrie 9, 2003 le putem avea si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 le putem avea si noi? intra pe poze http://www.pro-bike.ro/m_poze.html. Le gasesti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 9, 2003 Autor Share Postat Decembrie 9, 2003 mersi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 SuperMoto, Baneasa - Poze Mihai Bocioaca - set 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 9, 2003 Autor Share Postat Decembrie 9, 2003 le-am gasit mersi...ce facem mai continuam anul viitor...dar sper sa ne ajutati mai mult... ca am cam fost lasati balta cu cele avariate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Cu ocazia asta am revazut pozele si sincer mi-a facut placere.MAI VREAU!A fost distractie chiar daca unii au luat-o ca pe o competitie adevarata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 le-am gasit mersi...ce facem mai continuam anul viitor...dar sper sa ne ajutati mai mult... ca am cam fost lasati balta cu cele avariate Nu va lasat balta dar se pare ca nu se tine de promisiune.De cateva ori m-a sunat pe mine sa o rezolvam dar din pacate eu nu pot decat sambata sau in cursul saptamanii dupa 5 pm.Ca sa ne timnem totusi de promisiune(daca nu s-a rezolvat) eu nu stau foarte departe si pot sa vin cu masina sa iau unul sau 2.De continuat vrem sa continuam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 9, 2003 Autor Share Postat Decembrie 9, 2003 tcmai ce am vorbit cu dan. let's do it again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 12, 2003 Autor Share Postat Decembrie 12, 2003 au murit toti scuteristi?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 Vreau si yo in clubul asta zi-mi ce trebuie sa fac mai am cativa amici care au scutere sau motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 Au cam murit scuteristii.........nimeni n-a mai zis nimik , Corect , este iarna , dar la primavara trebuie neaparat sa ne strangem , sa facem o haita si sa ne dam intalniri , ca si noi putem forma coloane lungi............de mor politistii cat de corecti suntem si cat de legal rulam. Ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERICOL Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 am sa incerc sa vad ce pot face pe raza judetului meu deoarece sunt primul din zona care a avut scooter si acum am in zona circa 100 de scutere (poate chiar mai multe ) deoarece am deschis si un service&moto-scutere si am sa discut cu toti detinatorii sa participam si noi la intruniri si concursuri daca cineva doreste detalii poate sa sune la 0722778339-0740890875 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 Despre ce zona vorbesti ? Bafta cu service-ul ala . Buna idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vespa Vintage 70' Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Buna baieti.Mishto ideea cu clubu de scutere.Si eu sunt scuterist cu state vechi,deja am trecut la al doilea scuter.....un Px verde care l-am luat anu trecut,si tre sa marturisesc k in Tg-Mures de unde sunt e plin de scutere,mai ales k aici e sediu paneuro moto....ar fi mishto sa infiintam cluburi shi sa facem oareshce intalniri.bafta shi aveti grija la cazaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Februarie 6, 2004 Share Postat Februarie 6, 2004 Ma , greu nu cred ca ar fi sa facem un club al nostru Stiu ca fiecare scooterist viseaza la o Hayabusa dar pana atunci...suntem scooteristi Eu zic sa facem si noi in asa fel sa ne vedem , ba intr-un oras , ba in altul. Greu nu e ! Vointa o fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 in oradea este..nu este club oficial,da` se fac intalniri cu scutere & motoare pana ain 125 cmc ....pana in primavara sper sa-mi i-au si eu...tzinetzi-mi pumnii ! eu visez la un Peugeot Ludix One... dak primesc ma fac ! numa` bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 Club de scuteristi??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Club de scuteristi??????? Renagade, vezi "Grupul Chopperistilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 (editat) Sund de acord cu infintzarea unui club asta daca eu o sa fiu liderul Am o gramada de prieteni cu scutere, majoritatea tunate Nu strica o competitzie, dar pacat ca nu am rivali la 50cc Editat Februarie 5, 2005 de vale|46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Vale, Dna 125 negru,a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 nu... aprilia sr 50cc tunat cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate