wulfy2001 Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 sper ca v-ati uitat ieri la OCC....au facut un chopper dedicat lui David Mann.......super. B. La vreamea cand au facut ei motorul asta David era in spital pe moarte. Pe mine m-a lasat masca linia rezervorului. Parca e o linie care nu se mai termina... intrati pe situl OCC sa o vedeti cum arata din spate... fara cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mosaad Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 formate mai mari nu sunt?ca merita un asa desen mai mare intr-o rama atarnata pe perete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 Salutari , chestia spusa mai devreme in legatura cu Photoshop CS2 care poate mari o poza fara sa ai strice rezolutia e incorecta . Simgurul mod de a mai mari un pic mai mult pozele este de a face cam cum a zis Shobolanul si inca o chestie , putin noise dar f putzin si nu trebe exagerat cu nici unul din efecte adica blur,sharpen si noise dar oricum sa nu-si faca nimeni iluzii cu nu stiu ce calitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 am primit acesta gallerie pe mail ,sunt 290 desene ....si o inpartasesc cu voi...ia uitativa ca merita http://pg.photos.yahoo.com/ph/dwight_west2...hCM5REBiGkCmKsA va salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 apai pacat ca o stricat pozele cu e-mailu' lui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 apai pacat ca o stricat pozele cu e-mailu' lui.... na pai ce sa fac mai black...macar am mai vazut desene, care sa le caut ce nu le aveam...asta ete ,ce am primt viam aratat VIATAI DURA nam cei face ) salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate