KoKolau Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 As fi interesat daca ar avea cineva un motor mai vechi dar sa functioneze foarte bine, si sa dau un scuter 4T 80cc, scuterul e baotian, arata impecabil. Vream schimb pe schimb si/sau +dif depinde de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 acumnu mai vrei sa te sinucizi, doar vrei o comunista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 As fi interesat daca ar avea cineva un motor mai vechi dar sa functioneze foarte bine, si sa dau un scuter 4T 80cc, scuterul e baotian, arata impecabil.Vream schimb pe schimb si/sau +dif depinde de motor. pai daca arata impecabil...baga poze frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 As fi interesat daca ar avea cineva un motor mai vechi dar sa functioneze foarte bine, si sa dau un scuter 4T 80cc, scuterul e baotian, arata impecabil.Vream schimb pe schimb si/sau +dif depinde de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 Niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Niste poze. o estimare pt scuter? cu rugamintea si de ceva date suplimentare....an, km, acte, eventuale defecte...lasa-mi un pm. Multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) ...sa functioneze foarte bine, si sa dau un scuter 4T 80cc... ..marele galben + 2-3 scutere si diferenta in cm cubi? Editat Ianuarie 28, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 ..marele galben + 2-3 scutere si diferenta in cm cubi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 Un link ptr scuter, mai multe info acolo. Am deschis aici topic ca ma gandeam poate il vede uni posesori de comuniste http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ic=2&zoom=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 il vede, il vede.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) Nu cred ca mai dau scuterul. Urmeaza sa il modific si mai si, tot set de 80cc dar de firma buna si alte componente, nu are rost sa mai fac schimb. Mi le da cineva Editat Ianuarie 29, 2009 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 castravete din gradina , nu are ursul ceapa, cand ninge afar se fac, lapte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ???? castravete din gradina , nu are ursul ceapa, cand ninge afar se fac, lapte! bhighidiu fa bine si suna-ma ca sa nu ma apuc sa te caut ca sa iti fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate