hunter Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Salut enduristi,pe unde ma dau eu cu motorul este pamint galben si cind ploua se lipeste asa de tare de cauciuc incit se incarca si pierzi toata aderenta.folosesc in prezent cauciucuri mitas dar nu fac fata la astfel de teren.ce ma sfatuiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumVinAsaPlec Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Salut enduristi,pe unde ma dau eu cu motorul este pamint galben si cind ploua se lipeste asa de tare de cauciuc incit se incarca si pierzi toata aderenta.folosesc in prezent cauciucuri mitas dar nu fac fata la astfel de teren.ce ma sfatuiti? Pai in primul rand grosimea cauciucului conteaza nu firma...... baga cel mai ingust cauciuc(110 ar fi ideal) si DAI GAZ.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Ingust si cu crampoane cat mai rare. PS Despre ce motocicleta este vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 Ingust si cu crampoane cat mai rare.PS Despre ce motocicleta este vorba? am un suzuky 600cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Ei, atunci nu prea ai multe modele de ales. Iti trebuie cauciucuri. pentru enduro trail. Cele de motocross sau hard enduro (FIM) nu sunt potrivite pentru vaci de peste 150 de kilograme. Probabil ca cel mai ingust cauciuc pe car il vei gasi va fi de 120. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Nu prea vei avea spor pe aratura cu ceva asa de mare. Merge, nu zic nu; doar m-am dat si eu. Insa nu e placut, indiferent ce gume ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cowr11 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 cauta cauciucuri de noroi. fiecare producator face asa ceva. stiu ca aveau cei de la metzeler si dunlop da nu mai stiu exact cum le zice. erau cauciucurile cu crete mult mai rare decat cele de motocross/enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate