fairplaybiker Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) ok 1 in primul rand vreau sa stiu care ii cel mai inalt drum,pass sau forestier pe care se poate urca in europa ?,sau in austria ,italia sau elvetia,eu am fost un italia pe passo stelvio si am urcat la 2838 m,asta e cel mai inalt? 2 pt cine doreste sa faca tura cu noi sa vada ce am facut anul trecut si ce am vazut si cat a costat aici /index.php?...20&start=20 3 inca nu am hotarat nimic acum sunt in faza de pregatire daca se poate cine stie zone frumoase,passuri in italia ,austria si elvetia rog ami spune si daca nu ii prea mult ceva poze ....multumesc Editat Ianuarie 29, 2009 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ok 1 in primul rand vreau sa stiu care ii cel mai inalt drum,pass sau forestier pe care se poate urca in europa ?,sau in austria ,italia sau elvetia,eu am fost un italia pe passo stelvio si am urcat la 2838 m,asta e cel mai inalt? Pasul in sine nu are atat; altitudinea apare si in poza anexata de tine. Stelvio este cel mai inalt pas din Alpii orientali. Cel mai inalt pas ar fi Col de la Bonette cu Cime de la Bonette (o "bucla" construita artificial - si aici ar fi controversa), undeva peste 2800m si Col de l'Iseran - 2770 (cel mai inalt pas propriuzis). Iar cel mai inalt loc asfaltat din Europa se pare ca ar fi asta: Iesirea din tunel, la baza unui ghetar de langa Solden. Exista drumuri neasfaltate care urca undeva la peste 3000m prin Pirinei, mai multe insa nu cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Conform Wikipedia, cel mai inalt drum ar fi Ătztal Glacier Road ( 46°55′29″N, 10°56′40″E ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Ala e, doar ca pe gps nu am coordonatele in minute si sec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) So? In cazul asta nu alea sunt coordonatele (cele de pe wiki), pentru ca altitudinea maxima este exact la iesirea din tunel - lucru precizat si acolo, pe cand coordonatele vin undeva cu vreo 25m mai in fata, in tunel. Dar ala e drumul, asta era ideea. Editat Ianuarie 30, 2009 de LinX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 eu pe stelvio am urcat pe un drum forestier spre o cabana pana la 2 838 m ,asa ca nu ii mai inalt inca caut nu ma dau batut .........................aventura continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Bine, bine, dar am zis "drum asfaltat". Si nu poti sa faci referire la drumul respectiv ca "Pasul Stelvio". Ptr neasfaltat, cauta in Pirinei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Interesanta iesire. Ma pune pe ganduri. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristioffice Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Super marfa... Ma pune si pe mine serios pe ganduri...keep in touch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 inca nu ii batut nimic in cuie mai ramane sa stabilesc traseul ,dar in principiu vreau sa fac munti multe pasuri din italia si austria cu cat mai putini bani cine vrea sa vada ce am facut anul trecut /index.php?...24050&st=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Cam in ce perioada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 undeva din 1-15 august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate