Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Cantarea are loc in club Vikings (pe Calea Victoriei vizavi de "Hugo Boss", cred c`asa se scrie)cu incepere la ora 21:00...Canta trupa Za Duff din care fac si eu parte. Care vreti sa veniti va astept acolo si sper sa va placa! Respect, Fram(Kevlaru`) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Cantarea are loc in club Vikings (pe Calea Victoriei vizavi de "Hugo Boss", cred c`asa se scrie)cu incepere la ora 21:00...Canta trupa Za Duff din care fac si eu parte. Care vreti sa veniti va astept acolo si sper sa va placa! Respect, Fram(Kevlaru`) Salut, niste demo-uri, mp3, ceva pune si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Primiti si indieni sau va este teama sa nu ma inbat sa iau doua scalpuri in fuga spre veceu sa vomit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Primiti si indieni sau va este teama sa nu ma inbat sa iau doua scalpuri in fuga spre veceu sa vomit..... vine cineva calare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 24, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2005 Salut, niste demo-uri, mp3, ceva pune si tu. vino si ai sa auzi mai mult decat demo si mp3-uri... I-am ascultat ieri la repetitii. Baietii suna tare bine. Iar stilul e propriu. Nu as putea sa il incadrez undeva. Un gen de blues & rock & folk. Ceva bizar dar foarte misto. Baiazid, aduna-ti samuraii si misca-ti burta in bodega sa bem ca porcii si sa ascultam baietii astia! merci de apreciere...te astept p-acolo sa dai o bere... Primiti si indieni sau va este teama sa nu ma inbat sa iau doua scalpuri in fuga spre veceu sa vomit..... indieni da...labe iuti nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 in seara asta Ursulica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 @ddu Iti raspund eu ! Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Iti raspunde eu ! Da. asadar cum facem? ne intalnim pe undeva? eu vin cu motorul....mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Io din pacate o sa cam zic PAS, azi, si weekwndul asta mai pe la toate adunarile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Tare. Am fost marti la MS si a fost super. La iesire am vazut niste afise cu "Za Duff" si m-a amuzat tare rau numele . Alternativ huh ? Fram, la ce canti ? PS: E Viking, nu Vikings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 fratzilor....a fost beton... astept niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 25, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2005 nu stiti ce ati pierdut....pacat ca n-au fost decat Joe si Laba Iute....din punctul meu de vedere a iesit super misto.Pozele am sa incerc sa fac rost de ele cat mai repede, dar sa vad cu cine trebe sa vb pe tema asta... @hihi- cant la percutie gen bongosuri congasuri si multe altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 @hihi- cant la percutie gen bongosuri congasuri si multe altele si pe la alte mese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Sorry am fost plecat din oras. Vineri Samuraii au fost in Viking si s-au imbatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Imi pare rau ca n-am fost, sincer, am vazut titlul topicului dar afland ca e in Viking nu ma- pasionat. Daca stiam ca ne incanta Fram... Asa ca scuze ca n-am venit, data viitoare sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 nu stiti ce ati pierdut....pacat ca n-au fost decat Joe si Laba Iute....din punctul meu de vedere a iesit super misto.Pozele am sa incerc sa fac rost de ele cat mai repede, dar sa vad cu cine trebe sa vb pe tema asta... @hihi- cant la percutie gen bongosuri congasuri si multe altele Am vazut inainte. Am dat click pe profilul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate