rontz Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Conform cererii dvs. Confirm rezervarea facuta la Atid la Pensiunea David ( veti fi numai dvs) pentru 28 persoane ( pachetul include numai cazarea), pentru perioada dorita 29 dec- 02 ianuarie (5 zile) . Rezervarea a fost facuta in conditiile enumerate in Documentul de Calatorie. Confirmarea rezervarii s-a obtinut prin platirea unui avans de 50% din totalul pachetului de servicii solicitat (175 RON), iar restul de 175 RON se va achita la fata locului. Va rog sa luati legatura cu proprietarul pentru orice întrebare la adresa urmatoare: Persoana de contact: DĂVID ANDRĂS - DĂVID ILDIKĂ 537005 ATID nr.347, jud. Hargita, Romania. Tel: 0266-226209, Mobil : 0727-347859, Date Pachet de servicii Unitatea de Cazare Atid, pensiunea David Data sosirii 29 dec.2005. Data plecarii 02.ian.2006. Numarul de persoane Max.28 Perioada cazarii( numarul de nopti) 4 Cazare/ 4zile 35.000.000 Lei Avans platit Plata in numerar la fata locului 17.500.000 Lei Va doresc un Revelion placut! Daca poate careva sa treaca pe acolo, da intai un telefon dimineata sau seara, sa ii anunte... Uitati mai multe poze... http://www.erdelyiturizmus.hu/?action=enti...pusId=1&id=2770 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Mai e valabil ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 ce sa fie mai valabil? am inchiriat-o si gata! esti bolnav? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 ce sa fie mai valabil? am inchiriat-o si gata! esti bolnav? De unde stii?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 io am platit si ieri am vorbit cu propritarul din nou... el mi-a dat link-ul ala de mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 De unde stii ca sunt bolnav mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 am dat cu presupusul... iete ca te-am nimerit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 (editat) Gata, dupa enspe discutii cu unde e livingu', unde e caloriferu' m-am linistit. N-avem living dar este o sala de mese pe care o putem face living, calorifere sunt, apa calda este, o sa discutam si pentru ceva mancaruri facute de gazde ca sa nu stam toata ziua la gatit. Mai avem de organizat cu muzica, cumparaturi de papa, bautura. Eu una abia astept sa mergem, o sa fie altfel. Editat Decembrie 7, 2005 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Ieeeeeeeeeeeeeeeeeei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Inca o informatie - drumul pe care se poate ajunge cu masina dinspre Bucuresti: Ploiesti-Brasov-Rupea-Vanatori (se face dreapta la intrare)-Cristurul Secuiesc (stanga la intrare)-Atid... Cica asta ar fi cel mai scurt si mai bun drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 DISTRACTIE PLACUTA <STITI LIMBA BOANGINILOR CA SITUL LOR E IN BOANGINA LOCATIA E ROMINIA SAU UNGARIA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 site-ul e in 4 limbi... omul vorbeste foarte bine romaneste, stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 site-ul e in 4 limbi... omul vorbeste foarte bine romaneste, stai linistit TI CU INAMICU , KAPUT<JIHAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 -Ciorba de burta 60.000.- /ardei iute, smântînã si pãine inclus in pret/ -Ciorba gulaº 60.000.- /pãine, oþet, etc. inclus in preþ/ -Sarmale /minim. 3-5 buc mari/ 70.000.- Lei /pãinã, smântînã inclus in pret/ -Palinca 200.000.- Lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Tre' sa ne strangem sa vorbim cum facem cu mancarea si,cel mai important,cu bautura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Tre' sa ne strangem sa vorbim cum facem cu mancarea si,cel mai important,cu bautura. mare parte a planului l-am facut cu chelsoi... ne vedem si vorbim, cand vreti voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 mare parte a planului l-am facut cu chelsoi Pai zi aici atunci. Off: tu acorzi predicatul cu atributul mah ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 nu putem sa stirnim invidii paci! una din surprize am zis eu: un porc taiat acolo in fatza noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Eu nu mai vin.Ramane sa alegeti alt porc sa taiati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Stie cineva care e cea mai apropiata gara de Atid?Si la cati km e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Pentru participantzii cu noi la uluitoarea petrecere de revelion de la Atid: In seara de revelion costumatzia (cit si consumatzia) obligatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Ce vrea sa zica domnu' Dan e ca vrem sa facem un fel de bal-mascat vs. Haloween party Eu incerc sa vin deghizat in Carul cu bou al lui Grigorescu parca - ce zici Irina,te descurci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Eu sper sa am un deal ceva sa ma dau cu sania De costumat mai discutam, votam. Important e sa ajungem acolo. Nu mai am rabdare pana atunci. E exact ce visam, sa fac un revelion intr-o zona mai de basm, cum e ardealul, sa uit macar pt cateva zile de Bucurestiul asta gri. Vreau zapada!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 dap, de acord, daca-mi faceti o costumatie, ca nu le am cu cusutul... sau poate aveti sa-mi imprumutati... daca mai vrea careva dp forum sa vina, mai avem loc de inca 9 oameni in sacii de dormit, sau, daca is convingatori, poate in paturi... daca is fete, le promit io ca se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 dap, de acord, daca-mi o costunatie, ca nu le am cu cusutul... sau poate aveti sa-mi imprumutati... daca mai vrea careva dp forum sa vina, mai avem loc de inca 9 oameni in sacii de dormit, sau, daca is convingatori, poate in paturi... daca is fete, le promit io ca se rezolva Banuiesc ca ai cerut parerea tutror celorlalti care vin inainte sa postezi,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate