mihai_prd Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) Care aveti nevoie de cumparaturi (ORICE, nu numai piese de moto) de pe ebay, de la nemti sau .com, ma anuntati. Important e ca vanzatorul sa aiba optiunea de vanzare prin paypal, iar produsul sa poata fi trimis in Romania. Pentru licitatiile de genul buy it now, imi dati linkul si v-am luat direct produsul la pretul cerut de vanzator. Pentru licitatiile de genul licitatie, imi spuneti ce pret maxim puteti oferii, (atentie, sa luati in calcul si costul transportului), il introducem si vedem la final daca am castigat. Nu am nevoie de comisioane, procentaje sau alte dracii, daca vrea omul sa dea Bergenbier fara alcool, e alta poveste. Pt contact rapid, 0723565973, restul datelor le aveti in profil. Daca nu va raspund pe topic, dati-mi PM. Editat Ianuarie 30, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Care aveti nevoie de cumparaturi (ORICE, nu numai piese de moto) de pe ebay, de la nemti sau .com, ma anuntati.Important e ca vanzatorul sa aiba optiunea de vanzare prin paypal, iar produsul sa poata fi trimis in Romania. Pentru licitatiile de genul buy it now, imi dati linkul si v-am luat direct produsul la pretul cerut de vanzator. Pentru licitatiile de genul licitatie, imi spuneti ce pret maxim puteti oferii, (atentie, sa luati in calcul si costul transportului), il introducem si vedem la final daca am castigat. Nu am nevoie de comisioane, procentaje sau alte dracii, daca vrea omul sa dea Bergenbier fara alcool, e alta poveste. Pt contact rapid, 0723565973, restul datelor le aveti in profil. bravos man...... respecte din partea mea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Tu ori nu esti roman, ori n-ai auzit de criza Glumesc PS - ontopic : ma bag la cautari de furca, ca mi-am infundat-o p-a mea, sa vad ce scoruri au baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Care aveti nevoie de cumparaturi (ORICE, nu numai piese de moto) de pe ebay, de la nemti sau .com, ma anuntati. salut! as avea si eu cateva maruntisuri de luat, ideea este ca nu stiu cat costa transportul!? un pret aproximativ mi-ar fi de folos ca sa vad daca in definitiv merita! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 Da-mi linkurile pe mess, vedem ce si cum. Ca idee, astea sunt preturile de transport Germania-Romania. Preise DHL Paket International: bis 5 Kilo = 19,00 EUR 5-10 Kilo = 22,00 EUR 10-15 Kilo = 25,00 EUR 15-20 Kilo = 28,00 EUR 20-25 Kilo = 31,00 EUR 25-31,5 Kilo = 35,00 EUR Länderzone DHL Paket International: Belgien, Bulgarien, Dänemark (auĂer FärĂśer, GrĂśnland), Estland, Finnland (auĂer Ålandinseln), Frankreich (auĂer Ăźberseeische Gebiete und Departements), Griechenland (auĂer Berg Athos), GroĂbritannien (auĂer Kanalinseln), Irland, Italien (auĂer Livigno und Campione d'Italia), Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Niederlande (auĂer auĂereuropäische Gebiete), Ăsterreich, Polen, Portugal, Rumänien, Schweden, Slowakei, Slowenien, Spanien (auĂer Kanarische Inseln, Ceuta + Melilla), Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate