higheaven Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 si la Arad am facut, mai multi, o plimbare pe valea muresului saptamana trecuta soare, vant, politie dar fara incidente majore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 si la Arad am facut, mai multi, o plimbare pe valea muresului saptamana trecutasoare, vant, politie dar fara incidente majore frumos...la noi e zapada si frig ! asteptam luna martie cu temperaturi pozitive si soare calduros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 la fel e si la noi o saptamana a fost soare si frumos si temperaturi de pana la 16 grade si uite ca aseara a inceput sa ninga de nici acum nu se opri astept si eu luna martie cu multa caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 A cam inceput si pe mine sa ma enerveze vremea asta , si nu prea mai am rabdare....dar nu am ce sa fac.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Acum pune-i NOS sa vezi ca fuge 400! LE: Naspa sa nu ai turometru! Cauta si da-mi si mie link-ul cu topicul! PLS!! expertuleeee cum de ai obs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) deja a intrecut limita vremea dar daca privim noi suntem totusi in februarie si stau si ma gandesc cand eram mai mic cat imi doream zapada Editat Februarie 20, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 deja a intrecut limita vremea dar daca privim noi suntem totusi in februarie si stau si ma gandesc cand eram mai mic cat imi doream zapada akm ca esti mare ai devenit mai pervers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) Sa ma pis pe el de frig...Mos Craciun it's gone,sa vina'n plm caldura odata Editat Februarie 21, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 akm ca esti mare ai devenit mai pervers vremea ma face sa fiu asa Sa ma pis pe el de frig...Mos Craciun it's gone,sa vina'n plm caldura odata ce zapada e afara ! scoti fireblade-ul ? sa ne dam pe gheata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 pfoai, super misto afara azi! iesim la interval! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 se incalzeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 in sf sau oprit si pe aici ploile da nush pt cat timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 eu am iesit pt. prima oara anul asta undeva in jurul a 20 ianuarie prin bucuresti cand erau -6 grade afara, dar na, trebuia sa scot la o plimbarica noua achizitie la momentul respectiv(fz1-n). Acum sunt in brasov si exact iniante de inceperea ultimei nisori am fost sa parchez motorul intr-un garaj la un prieten si desi era un grad afara am paralizat la propriu. Duminica se anunta 11 grade si soare(cu dinti)..deci clar scot fierul la aer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 am iesit ieri m-am congelat rau...astept zile ami calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 am iesit si eu sambata... de nervi ca mi se stricase computerul si nu aveam ce dracu` sa fac in casa. mi-au inghetat trei degete de la mana dreapta de am zis ca fac degeraturi. in rest a fost ok. cu doua perechi de pantaloni, 4 bluze plus geaca de touring! sunt asa de frustrat ca e frig, sa dea dracii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 de vineri cica se incalzeste ..adica o sa ajunga temperaturile pe la 7-8 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 de vineri cica se incalzeste ..adica o sa ajunga temperaturile pe la 7-8 grade stii ce inseamna asta nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 stii ce inseamna asta nu ? a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 a? ca vine primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 ca vine primavara a mai venit odata ,cu 2 sapt d ploi si ninsori ...nu mai am incredere in nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 a mai venit odata ,cu 2 sapt d ploi si ninsori ...nu mai am incredere in nimeni ala era spam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 ala era spam Vorbeai de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Vorbeai de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Vorbeai de mine? nu dar daca tu te simti e problema ta Spamule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Cica o sa vina primavara adevarata dupa 15 martie.....ASA O FI? ca plec sa ma plimb in tarile calde de nervi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate