legionaru Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) Ma uitam prin pozele de anu trecut si mi-am adus aminte de una din cele mai frumoase iesiri de anul trecut. 05 - 07 septembrie 2008 Ptr al 2-lea an consecutiv (deja se prefigureaza inceputul unei traditii), ne-am retras ptr un week-end departe de zgomotul oraselor, intr-un loc parca desprins dintr-un basm. Un mic locusor ascuns pe malul Dunarii, in apropierea satului Ciocanesti, de unde nu iti mai vine sa te intorci la "civilizatie". A fost un week-end de odihna si de incarcat bateriile, cu pescuit, baie in Dunare si cel mai important, alaturi de prieteni... Abia astept editia a 3-a 2009... Editat Februarie 2, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Ma uitam prin pozele de anu trecut si mi-am adus aminte de una din cele mai frumoase iesiri de anul trecut. 05 - 07 septembrie 2008 Ptr al 2-lea an consecutiv (deja se prefigureaza inceputul unei traditii), ne-am retras ptr un week-end departe de zgomotul oraselor, intr-un loc parca desprins dintr-un basm. Un mic locusor ascuns pe malul Dunarii, in apropierea satului Ciocanesti, de unde nu iti mai vine sa te intorci la "civilizatie". A fost un week-end de odihna si de incarcat bateriile, cu pescuit, baie in Dunare si cel mai important, alaturi de prieteni... Abia astept editia a 3-a 2009... Fain, asa e si la socri la tara (Islaz, la varsarea Oltului in Dunare). Anul asta vreau sa adun si eu gasca sa mergem la o plaja si la o baie. Plajele sunt dementiale acolo, nisip fin, umbra. Abia astept sa vina caldura sa stau cu burdihanul la soare si cu berile-n freza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Yeah, sper sa o repetam cat mai curand posibil... super plimbarica, spritz, gratare, pescuiala si balaceala de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Bravo ! Felicitatri pentru excursie. Am vazut in poze ca ati lasat imaculat acolo inainte de plecare. Hai soare, hai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 prin ce zona este locul asta superb?????.........ciocanesti......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Yeah, sper sa o repetam cat mai curand posibil... super plimbarica, spritz, gratare, pescuiala si balaceala de rigoare Fumos din partea neavoastra, dom councilier, data viitoare sa-l iei si pe Jean, nu de alta, dar, cica e mare pescar de stiuca( asa vb lumea!) Ps Sa nu ma uiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 prin ce zona este locul asta superb?????.........ciocanesti......... E in jud. Calarasi... evident la Dunare.... Cu atat mai superb cand mananci la Ciocanesti, ciocanele la gratar, facute de mestrul bucatar...Ciocan... Apoi, cand se lasa seara, poti "ciocani" in liniste si pace....pe malul Dunarii Fumos din partea neavoastra, dom councilier, data viitoare sa-l iei si pe Jean, nu de alta, dar, cica e mare pescar de stiuca( asa vb lumea!) Ps Sa nu ma uiti! Bre, Janele, cu cea mai mare placere, sigur nu uit sa te anuntz cu proxima iesire, chiar daca nu o fii la Dunare neaparat...dar la stiuca tot la "maimuta" se da ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Acu vad si eu topicul, foarte tare!!! Cacao...vreau si eu Hai cu caldura... Super poze si super idee, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Acu vad si eu topicul, foarte tare!!! Cacao...vreau si eu Hai cu caldura...Super poze si super idee, bravo! Oricine e bine venit, numai sa faca fatza la intoarcerea acasa dupa "spritzul" de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 Oricine e bine venit, numai sa faca fatza la intoarcerea acasa dupa "spritzul" de rigoare Ce spritz, ma? Unde ai vazut tu pic de alcool acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Oricine e bine venit, numai sa faca fatza la intoarcerea acasa dupa "spritzul" de rigoare Ce spritz, ma? Unde ai vazut tu pic de alcool acolo? Pai cine l-a mai vazut, ca s-a terminat repede Merci Wolf. Imi place mult ideea departe de civilizatie, cu peisaje superbe, naturale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate