Baiazid Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Dupa ce m-am dat cu acest X11 si baleam in bocanci de pofta unuia similar: Am luat acest kawa la puricat: Dezbracat : Montat o toba Laser: si un filtru K&N: si a rezultat un motor cu catziva caluti in plus + Noul ghidon : Motto: ce face plictiseala din om. Nu are ce repara, se apuca sa repare prin vecini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Si eu vreau sa-mi schimb ghidonul de serie cu unul sport ca sa-i cresc puterea cu vreo 4 caluti in plus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Si eu vreau sa-mi schimb ghidonul de serie cu unul sport ca sa-i cresc puterea cu vreo 4 caluti in plus . offtopic: Pentru 4 caluti se schimba claxonul, ghidonul nu-ti aduce decat vre-o 2 maxim 3 cai in plus. Si nici nu trebuie sa-l schimbi, e suficient sa-l rotesti in montanti ca sa coboare coarnele mai jos. ontopic: deh, preocupari moto de sezon (aproape) ne-moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Am gasit claxon de 4 cai la K&N ,dar baiatul de acolo a zis ca aduc si ghidoane full power de 6 cai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2005 Ghidonul ca ghidonul dar mansoanele trebuie sa fie sport!!!! ONTOPIC: toba sport + filtru K&N au marit CP-ul cu vreo 3-5 CP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 ... ONTOPIC: toba sport + filtru K&N au marit CP-ul cu vreo 3-5 CP Pe dinamometru sau asa, la feeling? Nu contest operatiunea dar poate ai castigat defapt 10cp si esti subiectiv in apreciere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2005 Pe dinamometru sau asa, la feeling? Nu contest operatiunea dar poate ai castigat defapt 10cp si esti subiectiv in apreciere. 10CP in nici un caz. Poate doar cu dyno dar la motorasul ala nu se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 mda...si eu vreau sa skimb ghidonul. Acum coarnele mele de la dere au devenit ca cele de la un speed, de la trantele din padure .Nu stiu pt. care sa optez. RENTHAL sau AFAM...care da mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 mda...si eu vreau sa skimb ghidonul. Acum coarnele mele de la dere au devenit ca cele de la un speed, de la trantele din padure .Nu stiu pt. care sa optez. RENTHAL sau AFAM...care da mai bine? RENTHAL da bine! AFAM nu le stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate