Ahrisanty Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Hmz ... cu ce voiam sa va informez ?... a da! ... e mai mult o rugaminte , un prieten d'al meu , a avut un accident cu a lui motocicleta , incepator ce-i drept dar nu a fost vina lui ... si are nevoie de sange , mai precis de 0 negativ daca tin io bine minte , e tinut pe plasma momentan ... asa ca puneti si voi mana de la picior si faceti o fapta buna ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 da mai multe detalii... numele omului pentru care trebe facute donatii, spitalul la care e internat si un nr de tel sa dam bonul unei persoane apropiate, pentru a putea primi sangele. nu conteaza ce grupa donam noi, el primeste in functie de cat se doneaza... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Tipul a fost operat si nu mai are nevoie de sange. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Tipul a fost operat si nu mai are nevoie de sange. poi, mai trebe sau nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Fratilor spuneti ce se intampla ca io sincer sint de la tara si nu am inteles nimic din topicu asta ... deci ce pana mea facem donam sau nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Hmz ... cu ce voiam sa va informez ?... a da! ... asa ca puneti si voi mana de la picior si faceti o fapta buna ... Nu te supara, dar cand postezi la partea asta de forum, caterinica nu e foarte gustata... Lumea sare sa ajute, nu se incurca. Vezi ca topicul desfiintat de "Chestii distractive" se regaseste, intr-o alta forma, la sectiunea "Alte discutii". Te rog frumos sa fii atenta cu glumele pe aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Din cate am inteles acum vreo cateva zile (daca nu de aproape o saptamana) baiatul in discutie a fost operat cu succes. In concluzie nu mai este nevoie de sange. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Bai voi ce nu intelegeti? Partea cu "nu"? Topicul a fost pe bune (chiar daca exprimarea a cam lasat de dorit), insa nu mai e nevoie de sange. E clar acum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Speram sa se dea banuri pe faza asta ca pana mea, totusi, toti avem prieteni, toti incepem sa ne intrebam: cine, cum, unde si de ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 whoa, repede cu banul, nene. S-a exprimat fata nefericit, nu mai saritzi asha la jugulara.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Inainte de a posta uitati-va si voi la data postului. Asta era din 25 noiembrie.. Cu siguranta ca nu statea omul in spital sa astepte donatii de pe forum. Speram ca e bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 chiar era nevoie de sange... din pacate am vazut prea tarziu postul... am sperat ca inca mai pot ajuta... lasati fata in pace, ca n'are dc sa fie banata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate