FlorineluSPR Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Astazi dupa o lunga perioada de hibernare si nenumarate revizii am reusit sa iesim si noi la o plimbarica.ar fi fost si mai frumos sa fi fost toti. Traseu: Dragoslavele-Prislop-Ghimbavu' Au participat: Mirel-suzuki samurai(motocicleta fiind in revizie) eu-suzuki dr Dan-ktm Adita (junioru' 11 ani)-chinezaria lui Florin-atv(quad) Daca ar fi tinut si vremea cu noi ar fi fost si mai frumos...dar ne-am distrat destul,fara incidente majore:o maneta rupta(alta stramba) un pinion de atac facut zob si un far spart daca vreti sa mergeti cu noi prin zonele astea...nui nici o problema.iesim numai cu motociclete atunci la un nivel mediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 bv ma, frumoasa plimbarea! e foarte misto zona aia . Am fost si eu azi vro 70km prin padure cu Xt-u si CZ-u da n-am facut poze,, ne-am dat in continuu.. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) Ma bucur pt voi... si pe mine ma manca sa-l scot duminica, dar deh... gagica cu motorul nu se impaca, cel putin nu inca. Totusi din poze observ un lucru: voi chiar vati avantat in teren fara nici o urmca de echipament; nu tu casca, ce sa mai zic de celelalte protectii... Oricum bine ca sunte-ti toti ok. Modific putin: am observat totusi 2 casti, insa tot nu sunt destule Editat Februarie 9, 2009 de alesckool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Bravo baieți, mai multă atenție la protectoare, mai ales la CĂÂŞTI!!!!!!! În rest, dați-i bătaie!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 casti am avut toti.echipamentul a lipsit..io le-am avut ....in mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 ziua de astazi am ratato.......din cauza zapezii! inca ceva poze de data trecuta.in duminica aia ne-am intalnit cu cei de pe club 4x4.au facut si ei ceva poze pe care le puteti vedea aici! http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=38...39&start=60 numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_alex_moto Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Ah ce distractie pe cinste am pierdut,mobra mea se afla inca in revizie tehnica cu motorul pe banc,la urmatoarea iesire pe care o veti face sper sa termin si eu revizia la mobra si sa iesim impreuna pe acelasi traseu.numai bine salutari cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 Ah ce distractie pe cinste am pierdut,mobra mea se afla inca in revizie tehnica cu motorul pe banc,la urmatoarea iesire pe care o veti face sper sa termin si eu revizia la mobra si sa iesim impreuna pe acelasi traseu.numai bine salutari cu farul asa domne' cand vedem caprita la iarba??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_alex_moto Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Cat de curand,poate chiar si la sfarsitul acestei saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 Cat de curand,poate chiar si la sfarsitul acestei saptamani. ar cam fi cazul..ca de ceva timp ne-am cam imputinat!!e gata si Mirel! acum...timpu sa tina cu noi si sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_alex_moto Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Asa sa fie,timp frumos cu soare si cer senin.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate