ER6n Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 exact cum zice titlu care va stiti posesori de asa ceva postati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Alexu tata, te mananca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 exact cum zice titlucare va stiti posesori de asa ceva postati aici Sunt cateva in tara, un coleg a vrut sa-si cumpere direct de la importator, si de abia atunci sosisera primul transport in tara, toate deja achitate in avans. Am inteles si am citit despre motocicleta asta cum ca ar cam fi "the shit" iar vanzarile sunt incredibile. In Romania mi se pare ca trebuie sa astepti vreo cateva luni pentru un exemplar. Si eu sunt curios sa dau o tura cu "baby triple"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 e un must have Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ER6n Postat Februarie 14, 2009 Autor Share Postat Februarie 14, 2009 Alexu tata, te mananca? vroiam sa vad una si poate sa fac o tura ma cam bate gandu mai am panan august de plata la biplan si dupa oi vedea io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate