wulfy2001 Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Salut. Am nevoie sa cumpar neaparat 2 motociclete din al doilea razboi mondial (piese originale si fara imitatii rusesti), de preferinta BMW. Daca stiti ceva de chestia asta va rog sa nu ma ocoliti. 10q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Salut. Am nevoie sa cumpar neaparat 2 motociclete din al doilea razboi mondial (piese originale si fara imitatii rusesti), de preferinta BMW. Daca stiti ceva de chestia asta va rog sa nu ma ocoliti. 10q Nici nu esti pretentios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 cauta pe e-bay ca gasesti. Insa vremea chilipirelor a trecut... Daca am sti BMW-uri la pret accesibil, am tine-o pt noi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wulfy2001 Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 cauta pe e-bay ca gasesti. Insa vremea chilipirelor a trecut... Daca am sti BMW-uri la pret accesibil, am tine-o pt noi oricum. mai dar simpatici sunteti... Faza este ca imi trebuie din Europa si pe ebay mai greu, iar in al doilea rand nu este vorba de bani... plateste firma care are nevoie de ele... eu doar imi iau comisionul daca auziti ceva va rog sa nu ma ocoliti... traieste toata lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 probabil se cauta pentru filmari. Astia au buget si nu se tocmesc prea mult. Trebuie neaparat de cumparat? Ca altfel poate gasiti de inchiriat... cu conditia sa nu treceti cu tancul peste ele! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new biker Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 BMW R 35 - 1940 , functional dar ruginit, 100% original, inclusiv vopseaua-2100 euro neg.BMW 750 cc 2600 euro. 0726301182 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 ai vazut ce simplu? marca banu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wulfy2001 Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 probabil se cauta pentru filmari. Astia au buget si nu se tocmesc prea mult. Trebuie neaparat de cumparat? Ca altfel poate gasiti de inchiriat... cu conditia sa nu treceti cu tancul peste ele! Ry. NEED picture. Asta numai ca sa vad dca chiar este original. Crezi ca se poate? Si nu vreau sa te superi dar as prefera sa fie chiar poza motocicletei in cauza. Si cam cat mai trebuie bagat in ea ca sa arate intr-un fel? Si apropos... nu e pentru filmari... e chiar pentru colectionari. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 pai ce colectionar esti tu de nu cunosti cat trebuie sa investesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 AM CEVA PIESE PT BMW< DA O LISTA VAD CE AM SI CE"TI DAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new biker Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 NEED picture. Asta numai ca sa vad dca chiar este original. Crezi ca se poate? Si nu vreau sa te superi dar as prefera sa fie chiar poza motocicletei in cauza. Si cam cat mai trebuie bagat in ea ca sa arate intr-un fel? Si apropos... nu e pentru filmari... e chiar pentru colectionari. 10x Daca vrei sa le inmatriculezi trebuie sa stii ca BMW-ul R 71 nu are acte de nici un fel si BMW-ul R 35 are nr. vechi de HD.Vin curand cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 r 35 mi se pare ca n-a fost folosit in razbel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 r 35 mi se pare ca n-a fost folosit in razbel yup dar a fost produs in timpul razboiului. era folosit doar de civili si in spatele frontului? asa e. mie imi place ca nu e boxer ... posesorii de ural si nipre (+BMW-uri moderne) sa nu arunce cu ce apuca in monitor motocicletele folosite de nemtzi in ww2 : BMW R-35 , BMW R-12 , BMW R-71 cu atas, BMW R-75 cu atas, ZĂźndapp KS 750... si parca mai era si DKW 350 folosit pt curierat (strabunicul ijului) alte super poze cu r12 http://www.autogallery.org.ru/bmwr12.htm BMW R 75 din Divizia 25 Panzer (+2 BMW R 12) http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Bilder...D%202istR12.jpg poze cu r35 http://www.autogallery.org.ru/bmwr35.htm http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/...ua_R35_gran.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 au folosit tot ce-au avut de la R11, R16 mai vechi , si Gnohme Rhone 750 si FN-uri. Si Victoria, NSU... Misto poze Harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate