remu1 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Dupa cum am precizat in subtitlu nu vreau sa mai aud de acest incorect ca sa fiu indulgent . In alta parte unde se repara amortizoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 \\Ce problema ai? Incearca la CataM, cred ca daca are timp te rezolva. Mark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Da la ce iti trebuie amortizoarele reparate ? eu cand au cedat am pus doua rude de fasole si merge ca unsa ...un pic vibreaza ghidonu da nu`i bai. On-topic (ca de nu ma sparge soso) incearca la mandulla Miercurea ciuc desi e putin cam departe de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 14, 2009 Autor Share Postat Februarie 14, 2009 Problema e ca amortizorul spate a pierdut gazul si nu se mai comporta cum trebuie . La @CataM nu pot incerca deoarece ma directioneaza la Vasile . Imi puteti da adresa de la Mandula ? La Mandula motocross nu numai ca repara dar si fac amortizoare sau jambe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Problema e ca amortizorul spate a pierdut gazul si nu se mai comporta cum trebuie . La @CataM nu pot incerca deoarece ma directioneaza la Vasile . Imi puteti da adresa de la Mandula ? La Mandula motocross nu numai ca repara dar si fac amortizoare sau jambe ! tocmai am facut revizie generala la PDS-ul meu,adresa este mandula mx,miercurea ciuc,str nagy imre nr 48,telefon 0266/310015 si al lui zoli personal 0744/472211..berea cine o da??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 tocmai am facut revizie generala la PDS-ul meu,adresa este mandula mx,miercurea ciuc,str nagy imre nr 48,telefon 0266/310015 si al lui zoli personal 0744/472211..berea cine o da??? O dai tu ca mi`ai luat`o in fata. Poti sa imi spui pe PM cat a costat afacerea cu PDS`ul? Eu la 110 Kg cu tot cu echipament e moale spatele din orice pozitie,desi l`am reglat si dereglat la maxim. Am inteles ca prin schimbarea arcului as rezolva problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Problema e ca amortizorul spate a pierdut gazul si nu se mai comporta cum trebuie . La @CataM nu pot incerca deoarece ma directioneaza la Vasile . Imi puteti da adresa de la Mandula ? La Mandula motocross nu numai ca repara dar si fac amortizoare sau jambe ! de data asta nu si al lui zoli personal 0744/472211..berea cine o da??? iti recomand pe zoli. imi pare rau ca nu am facut amortizorul de la dr la el....mi-a fost lene sa-l pun la posta Editat Februarie 15, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Incearca si la Laurentiu Nedelcu (0722456946). Si el stie ce face si este serios. Mie mi-a reparat telescoapele si le-a facut bine de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Dupa cum am precizat in subtitlu nu vreau sa mai aud de acest incorect ca sa fiu indulgent . In alta parte unde se repara amortizoare ? laurentiu nedelcu sau ciprian popescu se pricep fff bine LO550 sau Ciprian nick de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Problema e ca amortizorul spate a pierdut gazul si nu se mai comporta cum trebuie . La @CataM nu pot incerca deoarece ma directioneaza la Vasile . Imi puteti da adresa de la Mandula ? La Mandula motocross nu numai ca repara dar si fac amortizoare sau jambe ! vezi la circuitul de motocros la Ciolpani. Avem toate cele necesare pt Kayaba si WP. 0721 233949 adi raduta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 vezi la circuitul de motocros la Ciolpani. Avem toate cele necesare pt Kayaba si WP. 0721 233949 adi raduta de probleme cu telescoapele se loveste toata lumea"endurista"propun ca lorenzo si ciprian sa treaca adresele de contract si nr de telefon.(zoli este deja trecut).eu personal am vrut sa trimit la bucuresti lui lorenzo..am sunat de 15 ori si nu mi-a raspuns asa ca o adresa ar fi binevenita ptr toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 de probleme cu telescoapele se loveste toata lumea"endurista"propun ca lorenzo si ciprian sa treaca adresele de contract si nr de telefon.(zoli este deja trecut).eu personal am vrut sa trimit la bucuresti lui lorenzo..am sunat de 15 ori si nu mi-a raspuns asa ca o adresa ar fi binevenita ptr toti. ciprian@motociclete.com.ro si 0722 293206 tks, ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 Dupa cum a precizat @ciprian repara numai Kayaba si WP iar eu am un Marzocchi de pe vremea lui Pazvante ! La Mandula repara si bunica amortizoarelor . Deci directionez berea spre @attilas . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Dupa cum a precizat @ciprian repara numai Kayaba si WP iar eu am un Marzocchi de pe vremea lui Pazvante ! La Mandula repara si bunica amortizoarelor . Deci directionez berea spre @attilas . astept astept.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 de probleme cu telescoapele se loveste toata lumea"endurista"propun ca lorenzo si ciprian sa treaca adresele de contract si nr de telefon.(zoli este deja trecut).eu personal am vrut sa trimit la bucuresti lui lorenzo..am sunat de 15 ori si nu mi-a raspuns asa ca o adresa ar fi binevenita ptr toti. poate ai vrut sa suni de 15 ori si ai uitat,nu te supara 0722456946 Lorenzo da un click mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 poate ai vrut sa suni de 15 ori si ai uitat,nu te supara 0722456946 Lorenzo da un click mai jos lorenzo..nu ma supar,dar am incercat 2 zile la rand..numarul mi l-a dat gica..si chiar el mi-a spus(dupa ce m-am vaitat la el ca nu raspunzi si poate e gresit numarul) probabil esti f ocupat si nu am mai avut rabdare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate