robychopper Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 va salut pe toti ia uitativa ce am descoperit pe forum la vinzari, omul e din timisoara il cunosc personal....aduce tot ce vreti de la LOUIS cu adaos O% ,onoreaza o comanda in maxim 2 saptamini Mam gindit ca va fii bine venit topicul asta aici la noi ,caci au si cei de la LOUIS destule chestii si pt noi chopperistii /index.php?...opic=29652&st=0 florin manca@yahoo.com Tel.0723919172 Comenzi LOUIS Adaos O% Timisoara sunatil si va convingeti singuri,nici acolo la vinzari lumea nu la crezut dar dupa ce sa onorat prima comanda lumea a inceput sa cumpere,normal. De ce sa dai adaos la unul 10 la % cind este unul ca florin ce nare adaos e treaba lui de unde scoate castigul va salut si sper sa fie bine venit topicul asta L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 10x... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 Vas ruga ca cei de aici de la noi de la chopperisti,daca il sunati pe florin pt vreo comanda,sa specificati ca ati intrat in legatura cu el de pe topicul pus pe grupul chopperistilor Vreau eu sa fac o statistica va multumesc L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Vas ruga ca cei de aici de la noi de la chopperisti,daca il sunati pe florin pt vreo comanda,sa specificati ca ati intrat in legatura cu el de pe topicul pus pe grupul chopperistilor Vreau eu sa fac o statistica va multumesc L&R roby Uau! E o treaba foarte buna...!Chiar o sa-l sun,mai ales ca la anu' vreau motor nou,si-mi trebuie o gramada de chestii "after-market"... Multam fain,Roby! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 va salut pe toti ia uitativa ce am descoperit pe forum la vinzari, omul e din timisoara il cunosc personal....aduce tot ce vreti de la LOUIS cu adaos O% ,onoreaza o comanda in maxim 2 saptamini Mam gindit ca va fii bine venit topicul asta aici la noi ,caci au si cei de la LOUIS destule chestii si pt noi chopperistii /index.php?...opic=29652&st=0 florin manca@yahoo.com Tel.0723919172 Comenzi LOUIS Adaos O% Timisoara sunatil si va convingeti singuri,nici acolo la vinzari lumea nu la crezut dar dupa ce sa onorat prima comanda lumea a inceput sa cumpere,normal. De ce sa dai adaos la unul 10 la % cind este unul ca florin ce nare adaos e treaba lui de unde scoate castigul va salut si sper sa fie bine venit topicul asta L&R roby shi eu am comandat de la el nishte scule ..ramin client fidel ....de cuvint omul basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 am comandat o priza si adaptor pt priza universala tip bricheta. Adaos 0% si am primit acasa prin curier rapid in o saptamana. Curierul a venit acasa la mine, nu a trebuit sa merg eu la posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Cu alte cuvinte, tu ai platit doar pretul de catalog, si atata tot? Nici macar contravaloarea transportului? In cazul asta merita afacerea. Cei de la Paulas nu merg pe aceeasi idee (poate mai putin cheltuieli de transport)? eu cand am comandat de la paula's biker shop m-am dus personal si le-am luat din ploiesti cand am avut un drum prin capitala. Oricum am iesit mai ieftin avand in vedere ca trimise de ei in Bacau ar fi costat inca 20 euro in plus. Ce am avu de pierdut a fost doar timp, dar pe atunci aveam din belsug. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Preturile la Paula NU tin cont de reduceri (care acum sint la majoritatea produselor). Asa ca eu prefer ROMI3, cu livrare acasa si fara bataie de cap, la superpreturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Restposten....ce mare lucru, e scris clar ca e reducere.... Pretul final fata de cel de catalog Louis este cu 15% mai mare, plus aprox. 50.000 lei trimiterea (eu platesc direct prin transfer pe card, comision 0). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Corect. Eu investesc la greu de citeva luni, cite putin.... Exemplu de reducere: geaca (Uvex Spirit) pret de ctalog 160 E, luata la 50 E, cort 140 - luat la 70, sac de dormit 50 - luat la 20, pantaloni 70 E- luati la 40 samd. Cred ca iti dai seama dupa preturile de catalog ca dpdv calitativ sint super ok. Iar 15% comision acopera livrare din Germania, totusi.... Incearca sa iei de la Paula la preturile astea.... Daca scormonesti putin pe site, gasesti cam tot ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Si eu am comandat de la Romi, de mai multe ori, aduce si produsele de la promotie (plus comision si taxe postale), chiar si cele resposten. Dar daca Florin nu are comision, si aduce si cele din promotie, o sa comand de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Am vb si eu cu Florin, preturile de catalog au comision 0, iar la reducere comisionul e de 15%. Tot acolo ajungem. Eu merg pe principiul "if it ain't broke, don't fix it"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 9, 2005 Autor Share Postat Decembrie 9, 2005 Care lati sunat pe florin vati convis de adaousul O% daca va uitati acum pe linkul pus de mine in primul post veti vedea unele din produsele ce are in stoc acum si pretuirile,,aparte de ce am pus acolo mai are multe chestii /index.php?...20entry288439 VA SALUT L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 In primul rand salutare. Ca sa fie toata lumea multumita lucrurile stau in felul urmator: Preturile sunt cele din catalog iar restposten si angebote au 15% adaos. Pachetele se trimit cu sistem ramburs si nu e scump,nu trece de 200.000 si primesti pachetul la usa fara sa mai mergi tu undeva dupa el. Sper ca am explicat pe intelesul tuturor. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 11, 2005 Autor Share Postat Decembrie 11, 2005 Multam Roby cu placere eu va asigur ca florin isi onoreaza comenzile si ca este serios,daca continua asa,vom avea toti numa de castigat,cit si florin cit si cei ce cumpara de la el va salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Salutare, am si niste motoare de vanzare.pret 2600 euro, inmatriculat 499 cm3 ,an 1992,50 ps, nerulat in tara,optic si technic perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 Acum comenzi de la polo si hein-gericke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 intrebari in legatura cu produsele ce aduce florin se fac aici florinmanca@yahoo.com Tel.0723919172 Comenzi-POLO-LOUIS-HEIN GERICKE -adaos 10-15 %, comenzile se fac numai cu avans de 10% din suma comandata se pot comanda inclusiv raspotsen si angebote -Timisoara /index.php?...40entry308101 salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 Omul e OK , tocmai am luat un ghidon de la el ptr un VN 1500 , nici nu ma asteptam sa fie asha de prompt , e chiar OK pe mine m-a convins cu sigurantza tot la el am sa comand si data viitoare , Salut Florin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90mat Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 Am comandat Âşi eu de la el. Este foarte serios Âşi aduce comenzile foarte repere. (apx. o săptămână). Comandați cu încredere nu o să vă pară rău! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Looney Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 un catalog in engleza de la louis cum pot gasi si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 un catalog in engleza de la louis cum pot gasi si eu? nu cred ca este... de ce nu intrebi la vanzari,chiar pe topicul celor care aduc de la Louis??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate