BeerBelly Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 s-a spart membrana si nu prea am gasit pe nicaieri ... la magazin nu am ajuns inca sa intreb ca am intreles de la cineva ca e un pic cam scumpa. Are cineva idee unde pot gasi o membrana second sau noua mai ieftina ? pe langa asta mai am nevoie si de capacu dreapta de la motor (cel cu filtru de ulei) sau o solutie practica sa nu mai curga ulei(o ureche de prindere de la un surub e rupta si arunca ulei pe acolo intr`o veselie)... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 KTM cotroceni si poxilina , si le-ai rezolvat pe amandoua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 www.kedo.de si poxilina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Codul la Kedo este 10141, uitasem sa-l pun aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Codul la Kedo este 10141, uitasem sa-l pun aici. mura-n gura i-ai dat ...........mai cauta lenesu p**** inca juma de an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 23, 2009 Autor Share Postat Februarie 23, 2009 multumesc pt raspunsurile date pana acum...da inca nu am gasit solutia care sa imi convina si sunt deschis la sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 ti-am zis sa vii cu 4 suruburi ca se rezolva .................da nu merge pus un prezervativ ??! ps. ai incercat silicon de Temperaturi ridicate .......?? asta foloseam cu succes pe bandit 400 (nu se gaseau garnituri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 25, 2009 Autor Share Postat Februarie 25, 2009 o sa incerc 1 litru de benzina + un chibrit pana la urma ca de gasit gasesc ... da nu am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 mai suparatule , cu capacul ala poate se rezolva si nu o sa iti luam toata pielea de pe tine , doar asa cit sa iasa asa de o pereche de ciocate .sper ca stii de gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Are cineva idee unde pot gasi o membrana second sau noua mai ieftina ? pe langa asta mai am nevoie si de capacu dreapta de la motor (cel cu filtru de ulei) sau o solutie practica sa nu mai curga ulei(o ureche de prindere de la un surub e rupta si arunca ulei pe acolo intr`o veselie)... ms Daca vrei 2 carpeli ieftine : vulcanizeaza membrana (sa te mai dai pana vine cea noua) si prinde capacul cu bride intre cele 3 suruburi . Si sa nu vinzi mobra pana nu vin piesele noi/bune Auzi dom'le, sa mergi cu prezervativul la vulcanizare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 mai suparatule , cu capacul ala poate se rezolva si nu o sa iti luam toata pielea de pe tine , doar asa cit sa iasa asa de o pereche de ciocate .sper ca stii de gluma am vb cu cineva de la voi astept sa pun mana pe niste bani si timp sa il dau jos sa va fac o vizita oricum membrana aia ma roade pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate