Thrasher Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 SAlutari ! stie cineva unde pot sa fac niste bucse de cauciuc pentru amortizoare in bucuresti? amortizoarele sunt perfecte dar bucsele is terminate si louis nu cred k vand si bucse pentru ele ! multzam in avans ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 am dat un search in google si am gasit asa ceva "Confectionez bucsi, garnituri si orice alte repere din cauciuc, cu sau fara insertie, rezistente la diferite medii de lucru, indiferent de numarul de bucati. Telefon contact: 0724335508" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 SAlutari ! stie cineva unde pot sa fac niste bucse de cauciuc pentru amortizoare in bucuresti? amortizoarele sunt perfecte dar bucsele is terminate si louis nu cred k vand si bucse pentru ele ! multzam in avans ! Salut ! Eu am confectionat de-a lungul timpului multe repere din cauciuc la un meserias "vechi" care are un atelier pe strada Vaselor. Cum vii pe Calea Mosilor dinspre str. M. Eminescu catre Obor, este prima strada la dreapta din Calea Mosilor. Nu stiu sa-ti spun numarul, omul nu are firma la poarta, insa cum intri pe strada Vaselor, mergi cca. 40 metri si vei vedea pe stanga un fast-food. Este prima poarta dupa fast-food, poti sa intrebi si la fast-food de el fiindca il cunosc bine cei de acolo. Daca doresti si alte relatii, ma poti suna la tel. 0722.702.892 Numai bine, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Februarie 19, 2009 Autor Share Postat Februarie 19, 2009 multumesc d raspunsuri ! o sa incerc amandoua numerele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusmanm Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 salut, sunt si eu interesesat de confectionat/turnat bucsi. Am 4 buc care sunt uzate. Chiar daca sunt in Tm, as vrea sa discut cu cineva care face astfel de lucrari........... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Nu stiu daca se pot face de la 0, dar stiu pe cineva care si-a "umplut"/modificat niste bucsi cu adeziv pt parbrize. Din cate stiu e un adeziv poliuretanic, rezultatul dupa intarire fiind un fel de cauciuc rezistent. Pt cine are pe mana asa ceva sau ii da mana sa cheltuiasca 50-70 lei pe un tub ca sa faca experimente... poate sa incerce sa faca bucsi de la 0, pe piesa respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate