Achile Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Echipament necesar: piolet, coltari, ham, caraba cu filet, coltari, piolet de tura+ echipamentul de iarna plimbarea este intre 16 si 18 dec. 0723185663 dragos (creasta este doar pt cei antrenati) Cei care nu dispun de echipament tehnic si au bocanci d iarna pot veni pana in Curmatura Peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 9, 2005 Autor Share Postat Decembrie 9, 2005 iar urc singurel? ata ete, mai multa zapada pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 vezi ca ai trecut coltari de 2 ori. din pacate nu mai am timpul si nici conditita fizica de acu' vreo' cativa ani. Macar fie-ti mila de un biet om al muncii si fa niste poze, asa, de clateala la ochi.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 12, 2005 Autor Share Postat Decembrie 12, 2005 vezi ca ai trecut coltari de 2 ori. din pacate nu mai am timpul si nici conditita fizica de acu' vreo' cativa ani. Macar fie-ti mila de un biet om al muncii si fa niste poze, asa, de clateala la ochi.......... k, o sa pun poze cand ma intorc P.S: se pare ca n-o sa apar in prea multe poze, tinand cont ca o sa merg singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Achile....ai MARE grija ca e gheta la GREU p-acolo...am venit eu de acolo ieri si nu se poate urca fara echipament total, am reusit sa urc o ora o bucata care se urca in maxim 20 de minute...ca nu aveam coltari, corzi si hamuri....bafta si drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 13, 2005 Autor Share Postat Decembrie 13, 2005 Achile....ai MARE grija ca e gheta la GREU p-acolo...am venit eu de acolo ieri si nu se poate urca fara echipament total, am reusit sa urc o ora o bucata care se urca in maxim 20 de minute...ca nu aveam coltari, corzi si hamuri....bafta si drum bun merci pt sfaturi, sunt constient de gradul de dificultate al Pietrei Craiului, sunt echipat destul de bine si am si putina experienta de creasta. Asfalt uscat si poteci curate! P.S: Sper sa fac si cateva poze...poate va intarat pt urmatoarele iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 (editat) Turele de iarna in masive de grad ridicat (cum este Piatra Craiului) sunt neindicate SINGUR (edit) , cu atat mai mult cu cat ai spus ca ai putina experienta, Nu echipamentul face diferenta mereau intre a ajunge acasa intreg sau a ajunge in spital ci si cunostintele de folosire al lui, cunpasterea traseului, odihna, etc. Iti sugerez sa te inscrii pe lista de discutii alpinet2k si sa discuti acolo detalii. Ai sa vezi ca gasesti si parteneri de ture, sfaturi, etc. www.alpinet.org - si te descurci sa gasesti lista de discutii Succes si mai in iarna , cand se stabilizeaza zapada, dam o tura serioasa. Editat Decembrie 13, 2005 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 13, 2005 Autor Share Postat Decembrie 13, 2005 (editat) Turele de iarna in masive de grad ridicat (cum este Piatra Craiului) sunt neindicate, cu atat mai mult cu cat ai spus ca ai putina experienta, Nu echipamentul face diferenta mereau intre a ajunge acasa intreg sau a ajunge in spital ci si cunostintele de folosire al lui, cunpasterea traseului, odihna, etc. Iti sugerez sa te inscrii pe lista de discutii alpinet2k si sa discuti acolo detalii. Ai sa vezi ca gasesti si parteneri de ture, sfaturi, etc. www.alpinet.org - si te descurci sa gasesti lista de discutii Succes si mai in iarna , cand se stabilizeaza zapada, dam o tura serioasa. am spus "putina" pt ca n-am vrut sa ma dau cocos, am participat la "cateva" ture mai serioase si stiu c se poate intampla mai vb pentru la iarna Editat Decembrie 13, 2005 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate