iulian_florea Postat Decembrie 11, 2003 Share Postat Decembrie 11, 2003 Vreau sa cumpar o casca pt mine si nu stiu ce sa aleg,nici macar optiunile care le am.Stiu doar de castile care le vinde motomarket. altceva mai exista intre 2 si 3 milioane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 11, 2003 Share Postat Decembrie 11, 2003 care e treaba cu motomarket-ul asta? Ce preturi are la casti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Decembrie 16, 2003 Autor Share Postat Decembrie 16, 2003 Eu am intrebat si tot eu o sa-i raspund lui hadess.La motomarket au in principal cast CMS (dar si altele mai scumpe)care costa 2.2 mil sau 2.9 mil (integrale).Am mai gasit la paneuro Nolan de laq 4.5 mil.Cred ca o sa iau CMS daca altceva nu mai gasesc la pretul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Decembrie 19, 2003 Share Postat Decembrie 19, 2003 eu unul mi-am luat de la un nene din obor o casca pe care scrie "Boss" (fac astia de la Boss casti?) si e colorata misto. M-a costat 1.1 mil si e ok, doar ca a trebuit s-o spal bine inauntru ca nu voiam sa-mi cada parul. In rest sunt multumit. Plus ca poti sa-ti mai iei si din alte parti. La noi la reprezentanta yamaha are ceva casti, incepand de la 2 mil cele fara botnita si pana la vreo 4, 5 cele integrale (parc-am vazut si un nolan). in rest, daca tot ai o comunista, eu propun sa-ti iei din obor una si s-o faci tu cum vrei, s-o vopsesti, s-o tai, etc, sa arate a casca de nazist nu de alta, insa se potrivesc bine la ruski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 23, 2003 Share Postat Decembrie 23, 2003 Pentru chopper se potriveste casca "open-face", eu sunt pentru casca integrala, indiferent de stil. Deci, optez pentru casca inegrala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 23, 2003 Share Postat Decembrie 23, 2003 apropos de casti... nu o sa am probleme cu gaboru' daca imi iau din aia de soldat? (de aia de care ziceti voi ca sunt de tip nazi..) am gasit unde sa o cromez... sunt legale, omologate pentru circulatie, ...????? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Decembrie 23, 2003 Share Postat Decembrie 23, 2003 sunt legale, omologate pentru circulatie, ...?????...................NU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate