florinmotoare Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 vreau si eu sa stiu ce lungime au cablurile de acceleratie originale de nipru ,si ce lungime au camasile cablurilor? va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 vreau si eu sa stiu ce lungime au cablurile de acceleratie originale de nipru ,si ce lungime au camasile cablurilor? va multumesc anticipat Eu mi-am cumparat cabluri noi, si carburatoare la fel...si ce sa vezi? nu se potrivesc la lungime, a trebuit sa tai cam 5 cm din camasa sper sa le fi taiat pe amandoua la fel, ca daca nu.... Deci...nu au o lungime standard... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 nu cred ca ai sa gasesti doua dnepre la fel asa ca....la fel si cu lungimea cablurilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Decembrie 13, 2005 Autor Share Postat Decembrie 13, 2005 multam pentru raspunsuri orikum am rezolvat-o astfel:camasile originale de la nipra unui prieten(cam lungi )si cablurile au fost masurate in scopul caritabil de a ajuta si pe altii 118cm camasile iar cablul ca sa fie ok trebuie sa iasa in afara cu 10,5cm asta insemnand inklusiv capatul de cositor EU AM FACUT ASTFEL:2 cabluri de schimbator de bicicleta mtb 2ron ambele 2camesi mtb 2ron ambele am taiat camesa la 118cm am pus capacelul metalik de la bukata mai mika ,am introdus cabul ,am masurat exact129cm ,am taiat ,am cositorit capatul cca 5mm si e brici vreau sa spun ca e perfect .P.S. BAFTA LA FACUT CABLURI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 Mda vedeti ca se gasesc si cabluri la metru mai misto facute la Campia Turzii cu lita dublu impletita, diametru de 1,5 care merg perfect la acceleratie la Nipru. Ti le faci tu exact la dimensiune. Adera perfect uleiul si vaselina pe el si nu cred sa se rupa ca astea care le aduc astia din Ucraina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Decembrie 13, 2005 Autor Share Postat Decembrie 13, 2005 alekule unde gasesti ma in targoviste asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 Ba daca ati avea Bricostore ati gasi. Desi poate si la kestii ca Practiker. Daca nu il cinstiti pe Aleku sa vi le aduca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 vreau si eu sa stiu ce lungime au cablurile de acceleratie originale de nipru ,si ce lungime au camasile cablurilor? va multumesc anticipat Nu stiu sigur lungimea, dar cred ca mai bine iti iei un maner de acceleratie de yamaha dt cu tot cu cablu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate