Joon Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 daca vreau sa ma mai plimb tr neaparat sa echilibrez rotile eventual schimbat rulmenti .....stie cineva pe unde se face treaba asta "bine" ........se face asa ceva in orice service ?? (stie cineva poate la Kawamotors ) intreb aici ca nu vreau sa fortez norocul alergand din service in service as prefera sa merg la sigur si pe scurtatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 nu stie nimeni ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 nu stie nimeni ?? De rulmenti nu stiu unde sa-i schimbi, dar de echilibrat stiu ca era autozone-ul de la buzesti care echilibra bine, dar din cate stiu sunt in renovari, poate la alta vulcanizare de-a lor, cauta pe net autozone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 mersii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Echilibrare la Pneurom pe centura langa Domnesti. Sau la Chemtraders in Popesti-Leordeni da mi s-au parut mai putin "profi". Rulmentii ii schimbi lejer si singur daca dai roata jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 pt echilibrare tr date cauciucurile jos ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bllueus Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 pt echilibrare tr date cauciucurile jos ?? nu se da jos cauciucul:PPPP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 rulmentii ti-i schimb eu daca vrei. echilibrare faci la sama service, sediul din pipera. suna-ma si iti dau mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 treaba e ca simt roata spate cum trage intr-o parte iar cea de pe fata are un mic joc + ca am luat zilele trecute o groapa cam mare ................acum incerc sa fac rost de un cric ca sa observ care e treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Echilibratul e pentru indepartarea vibratiilor la viteze mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 treaba e ca simt roata spate cum trage intr-o parte nu cumva e un pic Âşuie (intr-o parte)? daca e doar dezechilibrata n-are de ce trage stramb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 daca ai luat o groapa, trebuie indreptata janta. problema e tipica la monster, jantele fiind cam moi. eu am patit-o de doua ori pana acum. trebuie vazut ce e pe acolo. la roata de spate verifica daca sunt reglate bine intinzatoarele de lant, sa nu ai decalaj de linii intre ele. apoi trage de roata si daca are joc, iti trebuie rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 am intins lantul recent .............iar centrarea am facut-o cu motorul inclinat pe cric si am avut grija doar la terele de infiletare ale suruburilor de intindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ai tras de roata? se misca vreun pic? doar daca se misca trebuie sa umbli la rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 am iesit aseara un pic , la plecari si frana spate fuge roata spate spre stanga ? @ monsteristu ...... te-am sunat ieri de vreo 2 ori ( nr de cosmote ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 te-am sunat si eu mai pe seara inapoi, de pe celalalt numar. nu ai raspuns. vezi ca maine ne vedem la academie la 10.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 man tare as vrea sa va cunosc si eu , ora 10 e prea matinal pt mine duminica dar daca va intanliti sapt viitoare seara am sa vin si eu . am sa mai bag un ochi la MONSTER LOUNGE sa vad ce stabiliti . oricum multumesc pt ajutor si vb , bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 .....pt echilibrare, http://www.xtrmotor.ro/ , acum nu stiu de rulmenti dai la contact, suna acolo si vezi si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 pe asta nu il stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Mi-am schimbat cauciucurile aseara le-am si echilibrat la Servicele Autozone de la Buzesti care s-a mutat undeva in Tei. Super preturi, oameni foarte atenti, seriosi....intr-un cuvant profesionalism. Am inteles ca in principal pentru motociclete au Program SAMBATA, cel mai bine se suna inainte pentru programare. Contact: CORNEL - 0724202740 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate