Cata M Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) duminica vreau sa ies la o tura ceva mai usoara sa probez o pereche de orteze. locatia o sa fie Buzau sau Breaza. mai am un loc pe remorca. pt doritori: 0762604003 catalin Editat Februarie 26, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 si io ies, duminica si samabta. dar unde vrei tu sa mergi... e prea departe pt mine si nu prea prezinta interes. mai bine raman la Pitesti sau ma duc la C-lung. duminica vreau sa ies la o tura ceva mai usoara sa probez o pereche de orteze. locatia o sa fie Buzau sau Breaza. mai am un loc pe remorca.pt doritori: 0762604003 catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 la C-lung. la C-lung e zapada bine. am vorbit cu cineva din Bughea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 la C-lung e zapada bine. am vorbit cu cineva din Bughea si la breaza,campina,comarnic este zapada,am trecut azi prin zona.la buzau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 o sa fie ceva armata in weekend la monteoru. In scurt timp o sa trebuiasca sa puna semne de circulatie prin padure ca o sa ne dam cap in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 aveti mare grija! lanoi nu o sa fie asa mare deranj in padure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 duminica vreau sa ies la o tura ceva mai usoara sa probez o pereche de orteze. locatia o sa fie Buzau sau Breaza. mai am un loc pe remorca.pt doritori: 0762604003 catalin se pare ca remorca s-a umplut. ne vedem duminica la Buzau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 As veni si eu, asa ca da te rog detalii: de unde este plecarea si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 As veni si eu, asa ca da te rog detalii: de unde este plecarea si la ce ora ? In capatul statiunii Sarata Monteoru exista o pensiune numita "La Paducel". Eu am ajuns la ea venind dinspre deal, pe moto, in urma cu 2 saptamani. Accesul dinspre statiune va trebui sa-l caut. Intrebat localnici, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) As veni si eu, asa ca da te rog detalii: de unde este plecarea si la ce ora ? noi speram sa iesim din Bucuresti pe la ora 8 maxim si estimam ca suntem pe mobre la ora 10 In capatul statiunii Sarata Monteoru exista o pensiune numita "La Paducel". Eu am ajuns la ea venind dinspre deal, pe moto, in urma cu 2 saptamani. Accesul dinspre statiune va trebui sa-l caut. Intrebat localnici, etc. de la Targoviste cel mai rapid drum este Ploiesti-Mizil, iar la cativa km inainte de Buzau faci stanga spre Ograzile-Sarata Monteoru pe DJ 203g plecarea in padure este de la fantana sau pensiunea "la paducel". daca ai gps uite coordonatele: N45 09.168 E26 37.360 Editat Februarie 28, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 stie careva cum e coclau??! acu 3 saptamani a fost un mare noroi... exp care nu mi-a prea priit primti si amatori?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 stie careva cum e coclau??!acu 3 saptamani a fost un mare noroi... exp care nu mi-a prea priit primti si amatori?! am auzit ca ar fi si acu oarece noroi, asa ca ti-a priit sau nu, ai experienta eu nu organizez nimic, deci poa sa vina lume cata frunza si iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPV13R Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) am auzit ca ar fi si acu oarece noroi, asa ca ti-a priit sau nu, ai experienta eu nu organizez nimic, deci poa sa vina lume cata frunza si iarba la coclau am fost eu astazi si inca vreo 12 baieti si a fost extraordinar de bine terenu,afanat si super grip, noroi deloc baeti care nu vor cursa lunga sunt asteptati la coclau Editat Februarie 28, 2009 de SPV13R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 la coclau am fost eu astazi si inca vreo 12 baieti si a fost extraordinar de bine terenu,afanat si super grip, noroi deloc baeti care nu vor cursa lunga sunt asteptati la coclau gata? Ai revenit la acest hobby minunat dupa o perioada de ratacire pe 4 roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 In capatul statiunii Sarata Monteoru exista o pensiune numita "La Paducel". Eu am ajuns la ea venind dinspre deal, pe moto, in urma cu 2 saptamani. Accesul dinspre statiune va trebui sa-l caut. Intrebat localnici, etc. Andrei, tu te orientezi mai bine in padure decat pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ce zici mah Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 duminica vreau sa ies la o tura ceva mai usoara sa probez o pereche de orteze. locatia o sa fie Buzau sau Breaza. mai am un loc pe remorca.pt doritori: 0762604003 catalin un filmulet de la locul cu pricina... am facut mai multe dar au iesit nashpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 un filmulet de la locul cu pricina... am facut mai multe dar au iesit nashpa Misto filmuletu. Ce urcare era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Ce urcare era? mai pe la inceputul traseului de open de la cursa din octombrie. Usurica tare, de incalzire. Doar McLeod a avut ceva probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Ma Mostene nu te potolesti? Sa ma denigrezi asa in fata lumii? Nu am urcat-o ca l-ai impuns pe Dan in fata mea. Si eu nu puteam sa il calc pe om asa pe cap. Oricum mama ranitilor ai fost tu. Multumim Sweeperului care ne-a adunat de pe traseu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 cu placere ))) vad ca iti place sa fi salvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate