Sari la conținut

SPV13R

EX+
  • Număr conținut

    149
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SPV13R

  1. schimba dreq musul ala de pe spate si baga o camera sa te poti da si tu ca omu si prinde si seaua aia sa nu mai sara in rotile mele [Dragonu]
  2. la coclau am fost eu astazi si inca vreo 12 baieti si a fost extraordinar de bine terenu,afanat si super grip, noroi deloc baeti care nu vor cursa lunga sunt asteptati la coclau
  3. ok, merci si bafta ca nu cred ca vin, dar poate ne vedem la Buzau.
  4. In mare subscriu, dar eu nu sunt adeptul motorului 2 in v pt offroad, ai un [plus de putere la turatie mare, dar pierzi mult la capitolul agilitate - control. Daca vrei mai multe sfaturi suna ma la 0745383430, sau mai bine hai cu noi intr-o excursie si te decizi dupa ce faci niste teste si vezi cam ce inseamna aceste atv-uri. PS nu avem polaris de test si nici nu am prieteni cu polaris, dar pt celelalte se rezolva, plus o oferta pe masura
  5. Deci atv nu pot participa? Tot sper ca pe motor nu ma mai duc umerii, ce sa fac.
  6. Vand Garmin 60CSX noi, varful lor de gama. Pretul este de 399-540 euro. De asemenea este disponibila si harta romaniei road 2006 pentru el, o harta destul de bine facuta pt offroad. Tel 0745383430 sau 0743288874.
  7. nu prea am ce sa fac. si medical nu stiu daca o sa fiu ok dar ma dreg asa pot participa numai la o etapa? la ultima si sa iau coeficient 1?
  8. Naspa, 1 la mana ca eu nu pot particita la prima etapa din cauza salonului iar 2 la mana nu mi se pare in regula sa pui un raliu inaite de romaniacs, cine poate se stie unde se va duce. Astea sunt parerile mele.
  9. iti pot aduce eu mitas e09, dar cred ca pentru tine si e07 sunt ok, cele cu urma ca de tractor. de restu nu stiu
  10. m am dat si eu mai sus de 1400 cu un snowmobil, m am rasturnat, am scapat cu umar dislocat si 3 sapt de odihna. gata cu datu deocamdata.
  11. Nu are rost o polemica pe tema asta. Cursa e pt moto ca asa vrea organizatorul, nimeni nu ii poate impune nimic, ca doar o face pe banii lui. Nemultumiri vor exista intotdeauna, dar ca de obicei nu toate tre luate in seama. Si la rally raid pana s-au asezat clasele a durat 2 ani, si ca urmare unii nu vor mai veni, sper sa inceapa sa vina altii, eu nu vreau sa am merite prin neprezentarea celorlalti. In consecinta, bafta multa cu concursul, daca o sa reusesc sa imi iau moto vin si eu, daca nu o sa port greutatea atv-ului in spate. PS cei ce vor concurs de atv sa organizeze, daca sunt si altii, ok daca nu o sa fiu eu.
  12. Avantajele acestei truse sunt clare, o sa pun si o poza cu ce contine trusa, adica pila, chestia de bagat snurul, snururi, petice, 3 butelii de gaz (iti baga 1 atm fiecare in cauciucul unei moto), manusi etc. Pret 50 de euro.
  13. Misto intentie, o sa vad ce am si eu prin magazie si sa vedem. Revin cu poze si dimensiuni.
  14. Acum 2 ani au fost 2 etape, la Bran si la Predeal. Anul trecut nu au fost etape pe langa dar Transcarpaticu a trecut pe acolo si a stat chiar 2 nopti in Predeal.
  15. Asa ca parerea mea e sa lasi vrajala si sa te pui la treaba, antrenament si piese, sa fii in forma. Poate te descurci si de o navigatie, ceva, ca, conform cu regulamentul modificat, clasa hobby te paste. hehehe Cand am venit la cursa, atv era echipat cu navigatie, daca datorita spiritului combativ am reusit sa distrug tot, asta nu inseamna ca nu am avut macar impulsul de a fi ok, sunt altii care nu au navigat niciodata, care nu au folosit o harta etc, cred ca de ei ar trebui sa te iei. Si nu-ti fa griji de mine ca discutam anul asta. Da cu faptul ca organizatorul participa la cursa ce zici? E corect?
  16. Dane, sunt oameni care castiga din aceste curse. Cu toate ca e greu in Ro, se poate gasi sprijin, poate ca eu sunt norocos, dar....incercati si voi. Eu cred ca in medie cam 1000 ron pe etapa se cheltuie. Cursa care merita facuta este Transcarpaticu, te duce peste tot si chiar daca este f scumpa, face cat toate celelalte curse la un loc.
  17. Nu cred ca este cea mai buna afacere, nu te va satisface nici on si nici off road, iar pretul este mare. Ti-a s recomanda mai degraba tt, pe la 2500 de euro cred ca il gasesti de prin 95, este mult mai profi facuta suspensia, iar motorul este cam acelasi, fara moarte. Am mers mult si pe xt (20000 de km) care era moto de servici si pe tt ( 40000 de km) care era a mea, si diferentele de performanta sunt mari, in schimb cele de pret sunt mici, asa ca iti recomand tt, si diferenta de greutate e mare intre ele, vreo 40-45 de kg care se simt pe teren. A fost facut in 95 un TT special pt Italia, cu furca up side down si electromotor, era indestructibil. Si apropo, eu l-am vandut cu 2000 de euro acum 3 ani, cu segmenti noi noi si in stare impecabila. Cel care l-a luat l-a vopsit negru si l-a facut supermoto. Bestiala moto pentru incepatori.
  18. Sidi sunt mai confortabile. La casca, o sa imi vina fox, sunt si eu curios cum sunt.
  19. bine mai nitescule ca faci revelionul pe acolo. Bafta multa tie si participantilor Romani.
×
×
  • Creează nouă...