K@rbon Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Salut la toata lumea, cine imi poate zice si mie ce inseamna cele doua clipiri ale ledului Fi de la o honda cbr f 4i sau cine ma poate ajta si pe mine cu un mecanic/electrician dar sa fie din bucuresti, si acre stie sa mi zica si mie Multumesc si astept sugestii, pareri sau un pic de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Ai reusit sa resetezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 (editat) scrie si HIS langa led?, asta citeste cipul din cheia de la motor...stiu de la 1000RR si poate fi activat sa clipeasca, sau dezactivat cu ajutorul cheii de contact........se tine nu stiu cate secunde intr-o pozitie parca.....o sa intreb cand o sa am ocazia..cum se face Editat Martie 3, 2009 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate