dr_dejavu Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Hy all! Nu de mult am devenit si eu posesor de TDM.. In tradevar, sunt incepator si pt inceput un model mai veche 3VD.. Deocamdata astept dupa numere, dar si asa am facut cu ea vreo 200km.. Doar anul acesta Astept sfaturi din partea voastra, ce anume trebuie sa verific, si la ce sa fiu atent. Sa vina vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 pai... sa te imbraci la loc dupa fiecare numar pe care il astepti e frig si daca racesti...adio plimbari cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Da o fuga pe topicul asta /index.php?showtopic=85575 ...si gasesti cam tot ce vrei despre TDM, iar daca nu gasesti, intrebi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bamsee_tgv Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Hy all! Nu de mult am devenit si eu posesor de TDM.. In tradevar, sunt incepator si pt inceput un model mai veche 3VD.. Deocamdata astept dupa numere, dar si asa am facut cu ea vreo 200km.. Doar anul acesta Astept sfaturi din partea voastra, ce anume trebuie sa verific, si la ce sa fiu atent. Sa vina vara! Bine ai venit in randul tdm-istilor romani. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Singurul sfat... e un lup in blana de oaie, chiar si atunci cand crezi ca stii ce poate te poate surprinde. Asfalt uscat si drumuri bune. PS - Linku-l de mai sus la grupul tdm-istilor e de mare ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 welcom in the club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate