todea Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 faci tu "cinste" cu iesirea pe circuit? .... atunci prezent! daca salvezi 100 ron lunar la vara te poti bucura de un trackday Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spyk Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 maaare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 maaare!!! la mare nu gasesti decat drumuri drepte si alge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu75 Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 incepatorii sparg gheata in 2011??? am intrat shi eu la incepatori ma primiti???sau e cu taxa?? Mesaj completat iasa cineva la plimbareala zilele astea??/ prin judet shi pe langa))))))) AB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 incepatorii sparg gheata in 2011???am intrat shi eu la incepatori ma primiti???sau e cu taxa?? Mesaj completat iasa cineva la plimbareala zilele astea??/ prin judet shi pe langa))))))) AB Daca nu se tampeste vremea eu ies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dim Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Tot timpul se iasa, stai cu ochii pe forum si zi-mi numele tau de pe Facebook si te bag in grup. Si acolo se mai posteaza iesiri si alea alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Tot timpul se iasa, stai cu ochii pe forum si zi-mi numele tau de pe Facebook si te bag in grup. Si acolo se mai posteaza iesiri si alea alea. Frate,ultimele zile a luat-o vremea razna.Plec dimineata la 8 la servici pe soare,beau o cafea si cand sa ies cu motorul ploua de parca se termina toamna. Daca nu se tampeste vremea eu ies. Uita ca s-a tampit vremea. Frate,ultimele zile a luat-o vremea razna.Plec dimineata la 8 la servici pe soare,beau o cafea si cand sa ies cu motorul ploua de parca se termina toamna. Uita ca s-a tampit vremea.Cliama de la noi e ca si in Anglia.Diferenta e ca aia au ghidoanele pe partea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 dati o parere! je' MATRIX! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 dati o parere! je' MATRIX! MATRIX cand avea pojar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 MATRIX cand avea pojar? GRESIT! liviu cand avea vre-o boala cu S (ceva super sport) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 GRESIT! liviu cand avea vre-o boala cu S (ceva super sport) Doamne fereste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanian_designer Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Trebuie neparat sa facem un inventar.... toti vitezanii din alba .. sa lasati o semnatura aici.... (doar cei cu pemis)... restul sa se abtina....................... Salut! Din octombrie o sa fiu in alba si voi sta 3 ani acolo...sunt eligibil sa ma inscriu cu Fazer-ul? toate bune, Vali P.S. Am inteles ca Art Cafe s-a inchis si as vrea sa stiu pe unde va strangeti si in ce zi (o adresa mi-ar fi utila). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Salut! Din octombrie o sa fiu in alba si voi sta 3 ani acolo...sunt eligibil sa ma inscriu cu Fazer-ul? toate bune, Vali P.S. Am inteles ca Art Cafe s-a inchis si as vrea sa stiu pe unde va strangeti si in ce zi (o adresa mi-ar fi utila). Esti binevenit. La Blue pe Bulevardul Transilvaniei dupa ora 19,30. E usor de gasit locatia, fiind la intrarea de catre Catedrala pe bulevard la 50 m pe partea dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Esti binevenit. La Blue pe Bulevardul Transilvaniei dupa ora 19,30. E usor de gasit locatia, fiind la intrarea de catre Catedrala pe bulevard la 50 m pe partea dreapta. Ia bagati aici un ochi si ziceti ce parere aveti!!! www.eddy-motors.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Ia bagati aici un ochi si ziceti ce parere aveti!!! www.eddy-motors.com Buna treaba cu site-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 De azi spun si eu "Prezent!" Praspat detinator de Suzuki GSX-R600 Sa ne vedem cu bine la inceput de sezon P.S. Pana atunci nu iesim si noi la o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 De azi spun si eu "Prezent!" Praspat detinator de Suzuki GSX-R600 Sa ne vedem cu bine la inceput de sezon P.S. Pana atunci nu iesim si noi la o bere? Bine ai venit printre noi Teo, felicitari pentru noua achizitie lasa-mi un un id de mess sau un tel.. si o sa te anunt cand iesim la bere Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 @Painkill3r, salut si multumesc de urari! Id-ul e si pe profil: theo_dor32 Vorbim. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 De azi spun si eu "Prezent!" Praspat detinator de Suzuki GSX-R600 Sa ne vedem cu bine la inceput de sezon P.S. Pana atunci nu iesim si noi la o bere? esti binevenit! printre noi dar si la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Multumesc de primire, sa ne vedem la fel de "voiosi" si data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dim Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Sau coiosi, in cazul lui Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Sau coiosi, in cazul lui Liviu eu coios? te inseli amarnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Lasa frate, inseamna ca ai "cohones" = deci esti tare Ar trebuii sa fii mandru Trebuie sa fac o cinste data viitoare pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesunofsteel Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 da... si eu sunt din alba am un gsxr 1000 modelul k3 k4 is de mess thesunofsteel care vreti dati add Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 da... si eu sunt din alba am un gsxr 1000 modelul k3 k4 is de mess thesunofsteel care vreti dati add ai cont de facebook? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate