TOTeu4ever Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 salut tuturor, nu sunt din Alba, dar o sa imi petrec tot sezonul viitor p-aici probabil, si la primavara o sa aduc si mobra, si as vrea sa stiu si eu pe unde va adunati, cand si unde iesiti etc scuze... am uitat sa ma prezint: Alin si am un gixxer 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Spun si eu PREZENT!Asa mai rar ca nush ce naiba se intampla de e asa scurt timpul. Am si io un FZ da nu va luati dupa asta ca ....sigur pana la iesirea urmatoare mai schimb cateva motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Salutari feciori Nu am motor de viteza,dar poate este loc si pt mine pe aici.Momentan sunt plecat din tara,dar sper sa ne vedem la vara. aaa si am o intrebare:unde pot sa schimb si eu cauciucurile la mobra,in Alba sau Sebes.Un servis ceva???Vin intr-o sapt acasa si as vrea sa imi incalt monstru. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Salutari feciori Nu am motor de viteza,dar poate este loc si pt mine pe aici.Momentan sunt plecat din tara,dar sper sa ne vedem la vara. aaa si am o intrebare:unde pot sa schimb si eu cauciucurile la mobra,in Alba sau Sebes.Un servis ceva???Vin intr-o sapt acasa si as vrea sa imi incalt monstru. Multumesc Salut loc este pentru toata lumea.. cat despre incaltat moto.. poti merge la Haplea , e singurul din alba.. din cate stiu care poate sa si echilibreze roti moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Asta e ala inainte de pasarela?cum vi dinspre sebes? La preturi e ok?? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Asta e ala inainte de pasarela?cum vi dinspre sebes? La preturi e ok?? Multumesc da acolo este .. preturile sunt ok, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Ok. merci mult.daca vezi vreun monster negru prin alba,sebes cu nr 66six sa sti ca eu sunt. si iti sunt dator cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 salut tuturor, nu sunt din Alba, dar o sa imi petrec tot sezonul viitor p-aici probabil, si la primavara o sa aduc si mobra, si as vrea sa stiu si eu pe unde va adunati, cand si unde iesiti etc scuze... am uitat sa ma prezint: Alin si am un gixxer 600 bun venit. deobicei la 3 baruri. depinde de toanele de vineri. la blue, taverna sau poarta cetatii de jos. daca intri pe fb la apulumbikers cam acolo ne scriem intalnirile. unii dinre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nica Blandea Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) Va salut! De anu asta am si eu microbu asta. Ne mai auzim pana incepe sezonu'. Pe FB sunt Nica Blandea ca si aici Editat Februarie 18, 2013 de Nica Blandea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOTeu4ever Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 bun venit. deobicei la 3 baruri. depinde de toanele de vineri. la blue, taverna sau poarta cetatii de jos. daca intri pe fb la apulumbikers cam acolo ne scriem intalnirile. unii dinre noi. Am incercat sa intru intru pe Apulum Bikers... dar grupul e inchis, probabil imi trebuie invitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andry112 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 nu-ti trebuie invitatie ,doar sa ceri sa te alaturi grupului "Apulum Bikers si prietenii"si unul din admini iti va da acceptul,incearca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Capacea Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Salut! Am reusit si eu sa imi cumpar un Pegaso GA 1995. As vrea sa stiu daca in alba este cineva care sa stie sa regleze cele 2 carburatoare de me motor? Nu am deschis un topic nou din cauza ca sunt nou. Adica fac si eu raportul aici . Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Salut! Am reusit si eu sa imi cumpar un Pegaso GA 1995. As vrea sa stiu daca in alba este cineva care sa stie sa regleze cele 2 carburatoare de me motor? Nu am deschis un topic nou din cauza ca sunt nou. Adica fac si eu raportul aici . Mersi! incearca la vartei la intrare in micesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Buna dimineata dragilor, Plec vara asta cu familia in turul tarii ( Buc - Transalpina - Alba - Sigetul M - Bistrita - Buc ) ... cu masina ca suntem 3 ... Avand in vedere ca voi sta ( a 2-a oara in viata ) 2 nopti in orasul vostru puteti sa ma ajutati cu recomandari de innoptare .. pensiune curatica ( fara fite, spa si jacuzi ) .. in Alba sau imprejurimi .. merci mult .. sa ne vedem sanatosi N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 (editat) Buna dimineata dragilor, Plec vara asta cu familia in turul tarii ( Buc - Transalpina - Alba - Sigetul M - Bistrita - Buc ) ... cu masina ca suntem 3 ... Avand in vedere ca voi sta ( a 2-a oara in viata ) 2 nopti in orasul vostru puteti sa ma ajutati cu recomandari de innoptare .. pensiune curatica ( fara fite, spa si jacuzi ) .. in Alba sau imprejurimi .. merci mult .. sa ne vedem sanatosi N. Salut Iti recomand pensiunea Ara, situata la aprox 3 km de centrul istoric. Daca te pot ajuta cu ceva poti apela oricand. 0729355885 Petre http://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-ara.ro.html?aid=319855;label=pensiunea-ara-*a6LP0CE_lwA4aaAUKfDkwS15434914037:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=COq52vXBg7gCFdHMtAodr2sA_Q Editat Iunie 27, 2013 de Painkill3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Merci mult, gasit locuri libere ... facut deja rezervare. astept sa va revad orasul. Salut Iti recomand pensiunea Ara, situata la aprox 3 km de centrul istoric. Daca te pot ajuta cu ceva poti apela oricand. 0729355885 Petre http://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-ara.ro.html?aid=319855;label=pensiunea-ara-*a6LP0CE_lwA4aaAUKfDkwS15434914037:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=COq52vXBg7gCFdHMtAodr2sA_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Vand / schimb / dezmebrez.An 1999 ,acte la zi,totul ok. 1300 euro neg. Aiud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilQ Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 NOUL LINK AL EVENIMENTULUI de Duminica 25.10.2015 la Cluj-N , : https://www.facebook.com/events/550407321775460/ - MARȘ COMEMORATIV în onoarea colegului motociclist Bogdan Gigină (datele au ramas aceleasi) : Platoul Salii sporturilor Horia Demian ora 15:30 - Multumesc » Post actualizat in 26 Oct 2015 09:28Desi stransi din nou cu o ocazie trista, ne-am simtit mandri ieri ca suntem motociclisti, ca facem parte dintr-o comunitate unita si organizata unde mai exista respect si spirit civic. Am apreciat din nou, comunitatea moto. S-a spus ca nu se face politica. Nu s-a facut.S-a spus ca nu se tureaza motoarele, ca nu se pusca tobe si ca nu se claxoneaza A fost solemn, liniste, s-au auzit doar motoarele, toate subturate. Ieri motociclistii participanti au aratat din nou ca sunt mai educați, mai eleganti, mai atenti decat multi altii. Fiind organizat totul in cateva ore inainte de eveniment, ne asteptam la 20-30 de motoare, dar am fost foarte placut surprinsi vazand 80 de prieteni motociclisti + pasageri. S-au facut eforturi sa se ajunga din diferite orase din jurul Clujului.A iesit totul aproape perfect. Pentru ca, nu e mult un mars, dar e mai mult decat nimic. Sigur mai simplu e sa nu te implicit nici prin prezenta, plangandu-te de alti motociclisti, conditiile de trafic, automobilisti, politie, conducere, dar fara sa faci nimic. "Be the change that you wish to see …" Multumim de sustinerea voastra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate