Metal Heart Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 MOTOCICLISMO 22 – MARTIE 2009 VIATA PE DOUA ROTI 6. Posta redactiei 8. Stiri 14. Prezentare service Motor Team 16. Interviu: Octavian Vrajitoru 20. Story: Fetele din CM de Motocros 26. Story: Motociclete electrice TESTE 28. KTM 990 SM T si SM R 36. Yamaha R1 46. Comparativ: cinci motociclete supersport 600 cmc 64. Comparativ: BMW K 1300 R vs. Buell 1125 CR ACCESORII SI ECHIPAMENTE 72. Selectia Motociclismo SPORT 76. Interviu: Claudio Domenicali 80. Red Bull 1000 Trails 84. Dreptul la replica: RoSBK si Ionel Pascota Epoca 88. Istoria Aprilia SECOND-HAND 92. Analiza pietei: motociclete ieftine si bune 94. Anunturi moto SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 viitoru suna bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Am observat o mica greseala pe pagina 71, ati trecut "Suzuki B-King" in loc sa treceti "Buell 1125 CR" in tabelul "Plusuri si minusuri". Stiu ca va place B-King, dar lasati-o mai moale cu propaganda O sa mai aveti oferta de revista moka la fiecare 15 litri alimentati in statiile Agip? Ca taaare imi placea sa fac plinul si sa ma scot si cu revista pe acelasi bon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 O sa mai aveti oferta de revista moka la fiecare 15 litri alimentati in statiile Agip? Ca taaare imi placea sa fac plinul si sa ma scot si cu revista pe acelasi bon E buna zeama la Agip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 E buna zeama la Agip? E buna, dar e putin mai scumpa decat in celelalte benzinarii Gura targului graieste altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate