mariusspuneceva Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 oricum... cu maxim 100 euro iti cumperi tot gilera runner ala gri. Si majoritatea sunt functionale...cu piese polini, malossi.... spaniolii cand isi cumpara altceva... arunca scuterele la gunoi... sau pe duc la un centru d'asta super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 ce ziceti se merita sa imi iau un carburator mai mare din dezmembrari? Se va simtii si altceva inafara de consum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) eu zic sa postezi la discutii intre noi sau service scutere pt ca topicul asta are alta tema Editat Mai 11, 2009 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 ok scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 ce ziceti se merita sa imi iau un carburator mai mare din dezmembrari? Se va simtii si altceva inafara de consum? nu o sa ai mai multa putere daca asta vrei ce ziceti se merita sa imi iau un carburator mai mare din dezmembrari? Se va simtii si altceva inafara de consum? nu o sa ai mai multa putere daca asta vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 Uite ca am ajuns si in spania.. Vineri o sa ma duc undeva la 50 km distanta... in orasul San Martin De La Vega... unde voi gasi centrul de dezmembrari scutere... sa vad ca iau de pe acolo.. Daca vreti sa va aduc si voua ceva de pe acolo postati aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 pe unde te intorci in tara? vi prin bors in oradea? Daca da m-ar interesa o toba sport. Un leo ZX si ceva piese sport )..daca vi pe aici. astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 pe unde te intorci in tara? vi prin bors in oradea?Daca da m-ar interesa o toba sport. Un leo ZX si ceva piese sport )..daca vi pe aici. astept raspuns ajung pe 3 sept in romania... Otopeni... si de acolo spre CT... dar pot trimite piesele prin posta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 id meu de mess e: rylalex mai vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) Maine? mergi la centru de dezmembrari? ziceai ca un scuter intreg e la 100 euro. M-ar interesa o toba pentru al meu /index.php?...78854&st=90 Un Leo vince zx . si ar mai fi cate ceva...Treaba e ca nu am idee cam cat costa. Tu mergi doar maine la acel centru sau mai treci si altadata? M-ar interesa sa stiu ce preturi au aia la piese ca sa stiu cat imi intra in buget . vbim pe messenger. scuze acum am vazut Editat Iulie 9, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate