FanFane Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 f misto pozele, se vede ca sunt facute cu nikon. Unde ai vazut tu asta ? Eu am Canon. (poti sa verifici EXIF-urile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 da, frumoase poze, eu am aflat prea tarziu de miting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Unde ai vazut tu asta ? Eu am Canon. (poti sa verifici EXIF-urile) ale lui piccolino. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ale lui piccolino. Filtru de polarizare.... sincer sa fiu nu-mi plac, e prea brutal filtrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 un pic, aduce a sony dar mie imi plac astea nitel sharp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Filtru de polarizare.... sincer sa fiu nu-mi plac, e prea brutal filtrul. Cand o sa mai inveti cate ceva despre tehnica fotografica si filtre, o sa poti sa distingi un filtru de polarizare de unul gradual (ceea ce am folosit eu in pozele de mai sus). Dupa aia poti sa vii cu afirmatii de genul "hmm... filtru de polarizare!" in totala cunostinta de cauza. Pana atunci... spor la citit! @Doru: sharp nu sunt, sticla din fata aparatului e de calitate! Editat Martie 10, 2009 de piccolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 multumesc de precizari, eu sunt amator, am un 40d si un g9, al tau e mai bun. 40d merge ok la banii lui iar compact mai bun ca g9 nu am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 multumesc de precizari, eu sunt amator, am un 40d si un g9, al tau e mai bun. 40d merge ok la banii lui iar compact mai bun ca g9 nu am gasit. Cu un G9 poti face minuni daca stii sa-l folosesti cum trebuie. Pentru calatorii as renunta oricand la ditai trusa in favoarea un G9. Cat depre 40D, este fratele D300-lui si face aceleasi lucruri, cu conditia sa-i pui sticla buna pe el. Cat despre tehnica... se invata repede si fara prea mari batati de cap. Poate pe viitor facem o iesire cu scop educativ si mai invatam una alta dintr-ale fotografiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Cand o sa mai inveti cate ceva despre tehnica fotografica si filtre, o sa poti sa distingi un filtru de polarizare de unul gradual (ceea ce am folosit eu in pozele de mai sus). Dupa aia poti sa vii cu afirmatii de genul "hmm... filtru de polarizare!" in totala cunostinta de cauza.Pana atunci... spor la citit! Polarizare, gradual, tot un drac. Filtre de sticla sau in Photoshop, alea nu mai sunt fotografii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Polarizare, gradual, tot un drac. Filtre de sticla sau in Photoshop, alea nu mai sunt fotografii. ...cum zici dumneavoastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Cu un G9 poti face minuni daca stii sa-l folosesti cum trebuie. Pentru calatorii as renunta oricand la ditai trusa in favoarea un G9. Cat depre 40D, este fratele D300-lui si face aceleasi lucruri, cu conditia sa-i pui sticla buna pe el. Cat despre tehnica... se invata repede si fara prea mari batati de cap. Poate pe viitor facem o iesire cu scop educativ si mai invatam una alta dintr-ale fotografiei. haha poate eu multumesc. eu la aparate foto nu cunosc decat "auto" si la masini numai blana - hahaha g9 merge misto intr-adevar. nu mi-a trecut prin cap sa ies din casa cu 40d, l-am luat de hobby si poze pt web. @adam filtrele imbunatatesc imaginea. am cumparat un aparat scump in america, am facut niste poze prin california si ieseau rau. le-am aratat celui care mi-a vindut aparatul si mi-a dat gratis un filtru cu polarizare. pozele au devenit perfecte. de la pacla aia care e in aer pe acolo si dispersia luminii pozele ieseau aiurea, asa ca nu poti spune ca un filtru strica imaginea, el se pune cu un scop. Editat Martie 11, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate