demostene Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 cred ca pana la urma lucrurile s-au linistit, flame-urile s-au stins... Mie mi-ai facut pofta de o plimbare!!! Imi vin in minte curbele dinspre Satu Mare si Valea Oltului in care mugea zzrica sa devoreze asfaltul, aplecandu-si botul din ce in ce mai aproape de cenusiul de la orizont. Deja am planificat si gumele pentru Transalp. Poate nu voi fi pe aripi de dragon sa lase scantei in spate ca pe zzr dar Mitas-urile astea promit a fi tocmai bune pentru serpentine Indicativul din poza 2 e E 08 iar pretul n-ar trebui sa depaseasca 350 RON fata/spate. Numai cand ma gandesc la un drum pe Cheia se justifica din plin o asemenea investitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 mie mi se par cam scumpe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 25, 2005 Autor Share Postat Decembrie 25, 2005 mie mi se par cam scumpe... 3 mil jumate, fata-spate, noi? Zi-mi si mie daca stii gume noi duale mai ieftine pls. Astea sunt in plan pt martie, aprilie asa ca e bine sa sondez piata, poate aflu de ceva mai ieftinache... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Mie mi-ai facut pofta de o plimbare!!! Imi vin in minte curbele dinspre Satu Mare si Valea Oltului in care mugea zzrica sa devoreze asfaltul, aplecandu-si botul din ce in ce mai aproape de cenusiul de la orizont. Deja am planificat si gumele pentru Transalp. Poate nu voi fi pe aripi de dragon sa lase scantei in spate ca pe zzr dar Mitas-urile astea promit a fi tocmai bune pentru serpentine Indicativul din poza 2 e E 08 iar pretul n-ar trebui sa depaseasca 350 RON fata/spate. Numai cand ma gandesc la un drum pe Cheia se justifica din plin o asemenea investitie! Daca vreti un sfat,nu merita compromisul.Din cauza pretului redus mi-am echipat si eu motorul cu acest tip de anvelope. Concluzia: -peste 20 grade celsius in aer aderenta e buna si din cauza profilului ia curbele foarte bine -off road, nu are aderenta mai mare ca unu de strada (pe iarba uda s-au noroi ai pus-o) -daca ploua aderenta e minima,nu primesti aproape nici o informatie de la ele,si rupe aderenta imprevizibil Daca folositi motorul respectind viteza impusa de lege,merita investitia. Daca treceti de 80-90 mai bine cautati alt model. Era sa uit, intr-un an de cind il folosesc a crapat in multe locuri,dar are un avantaj.....se uzeaza incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Am mutat posturile aici ca nu isi aveau rostul in topicul Experiment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haralambie Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 ca sa inteleg si eu : este 3 500 setul ? adica 1 750 cauciucul ? si eu trebuie sa ma gandesc la un cauciuc fata in primul rand si unul spate dupa.. dar saracia e mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate