Ravenitza Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 Bagati anunt, e criza, sigur sunt si altii disponibili in timpul saptamanii. E adevarat, insa puteam sa chem multi prieteni dar simteam nevoia de o plimbarica singura. La urmatoarea ce o am in plan, o descoperire noua, am sa anunt printr-un pm pe cativa de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 alte poze... Manastirea Caldarusani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Tot uitandu-ma la pozele cu motoreta ta care arata foarte bine in soare am intrebare : cum e la drum ceva mai lung? Saua e comoda? Ca pe mine ma cam doare fundu' dupa mai mult de 200 km pe scandura mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 Tot uitandu-ma la pozele cu motoreta ta care arata foarte bine in soare am intrebare : cum e la drum ceva mai lung? Saua e comoda? Ca pe mine ma cam doare fundu' dupa mai mult de 200 km pe scandura mea. Nu am intalnit pana acum o sa comoda pt sute de km... Dupa drumul de ieri, era ok...si dupa 400 km la fel. Dar mai mult incepe sa te doara spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Faina plimbare. Si eu vreau... Sper ca saptamana viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Faina tura. Vreau si eu sa merg intr-o zi cu soare la combinatul de la Valea Calugareasca ca sa fac poze. Sper sa ne strangem cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadarasknarahnia Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Felicitari ravenitza! superbe pozele.. aia cu sarma ghimpata chiar am salvat-o ... misto, doar tu si motorul. Ooo da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 Faina tura. Vreau si eu sa merg intr-o zi cu soare la combinatul de la Valea Calugareasca ca sa fac poze. Sper sa ne strangem cativa. Te anunt Purghy, mai ales ca acum ai BMW Sa o stapanesti sanatoasa! Felicitari ravenitza! superbe pozele.. aia cu sarma ghimpata chiar am salvat-o ... misto, doar tu si motorul. Ooo da Ma bucur ca iti place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) " excursie " de 2 zile : TRANSALPINA ... aproximativ 800 de km incluzand Transfagarasanul Editat Martie 13, 2009 de Cristi.B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 13, 2009 Autor Share Postat Martie 13, 2009 " excursie " de 2 zile : TRANSALPINA ... aproximativ 800 de km incluzand Transfagarasanul Transfagarasanul l-am facut, Transalpina il fac dar la vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Felicitarile si respectele mele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Bravo! o iesire f frumoasa. Intrebare, lucrezi prin pipera ca mi se pare ca ti am vazut motoru pe la feper prin curte. se pare ca s a facut un grup maricel pe aici in ultimu an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 Bravo! o iesire f frumoasa. Intrebare, lucrezi prin pipera ca mi se pare ca ti am vazut motoru pe la feper prin curte. se pare ca s a facut un grup maricel pe aici in ultimu an Da, am lucrat acolo. Acum nu mai sunt prin zona, dar mai vin din cand in cand la cantina din feper... Merci frumos si calatorii superbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate