bucsaadi Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Alex de pe 13 Decembrie, in spate la teo center lucreaza bine si rapid, la pretul corect. Lucreaza ok si la auto, are scule noi si e cu bun simt. Orice fel de roata rezolva. Sunt sigur ca cei de pe Vidin isi vor vinde in curand tot ce au pentru moto ca nu se mai duce nici dracu la ei, la cat sunt de scarbosi cu motoristii . Eu de 2 ori am fost, si de 2 ori m-am rugat de ei sa imi rezolve roata. Ma luau ca de ce nu am venit cu ea in mana, pentru ca poate nu am scule si nu am cu ce sa ridic motorul si nu am unde (cuvant urat) sa-l las demontat si pe ce, sa mai si stea. Parca is batuti in cap, numa figuri pe capul lor, vorbesc numa in scheme si mai mai ca parca iti fac un favor pe banii tai.Le-am zis, puneti fratilor tarif de 40 de lei pe roata daca tot va e ca munciti prea mult sa o dati jos, da macar renuntati la atitudinea asta de rahat. La motto in bartolomeu am mai fost odata, m-au rezolvat oamenii, dar acolo daca nu e mecanicul sa dea roata jos, cel care se ocupa efectiv de roata sa dea jos si sa puna guma, nu are voie sa se bage, si nici tie nu iti da scule sa iti dai roata jos singur daca e, e regula lor. Drept urmare, il recomand, l-am mai recomandat la 4 prieteni motoristi care au fost super multumiti de serviciul prestat si care cu siguranta vor recomanda mai departe si vor reveni. Cred ca asta e cea mai buna reclama daca vrei sa-ti mearga treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Recomand 100% scurt si la obiect preturi bune,scule calumea.Excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rotpaul Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Am schimbat anvelopele fata si spate la Alex, Teo Center, totul de nota 10. Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Si eu recomand pe Alex (pe 13 Decembrie, in spate la TEO CENTER/GRAND FITNESS in aceeasi hala cu spalatoria). 0724 386 272. Bun simt, servicii de calitate si preturi decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xPaull Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Mergeti cu incredere la Alex. Stie meserie si e un super om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Eu nu recomand deloc! Nici macar nu mi-am terminat de baut cafeaua că janta deja era imbracata si echilibrata Cred ca am ramas cu sechele din alte locuri Bravo Alex, tine-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Recomand si eu. Am fost la Alex pentru o echilibrare la roata fata. Nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Il recomand si eu pe Alex cu mare caldura . Om de nota 10 . Am mers cu un scuter piaggio vespa si l-a pus pe tatal lui sa faca pe strung bucsa speciala pt rotile mele sa le poata echilibra bine pe viitor. Mare om, mare character . BRAVO ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fighter Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 ff ok Alex, recomand , pe vidin nu au oameni si trebuie sa mergi cu roata data jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
run4fun Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Salut. Si eu il recomand pe Alex pentru vulcanizare moto in Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Am fost acum ceva vreme la alex, jos palaria ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iridiu192 Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Va recomand sa mergeti la Alex. E un tip de treaba si se pricepe. Schimbatul a decurs foarte repede si cu programare. Este in incinta spalatoriei in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Iulie 15, 2018 Share Postat Iulie 15, 2018 Si eu recomand Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iulie 15, 2018 Share Postat Iulie 15, 2018 Eu am fost la elefant, langa coresi. Nu stiu daca e alex baiatul ala , sau am nimerit in alt loc. Tipul a fost super de treaba , s-a miscat repede , insa daca ajungeti la el sa ii spuneti sa fie atent. La mine a facut 2 mici greseli. Prima data cand folosea presa de dat jos cauciucul de pe janta mi a lovit janta, iar la final cand a batut cu ciocanul pe bratul spate mi-a lasat urme pe vopsea. Eu voi reveni la el , insa il voi ruga sa fie mult mai atent data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ursul89 Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Mai este vulcanizarea lui Alex la acceasi adresa? Ce vulcanizare moto din Brasov recomandati in 2021? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Septembrie 28, 2021 Share Postat Septembrie 28, 2021 Salut , Da , Alex are vulcanizarea in aceeasi locatie. O sa iti dai seama dupa multitudinea de motoare din fata service-ului. Evident, tot pe el il recomandam si in 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate